Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #18226 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Hogy működik a repcsik manuális megjelölése a légvédelmi eszközzel a kapitányi skill adott már de nem tudom hogy kell megjelölni?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #18228 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hello. Azt szerettnem kerdezni melyik 6-os cirkalo utokepesebb?.Nurongber keves agyu , papir pancel, kicsi kaliber, Clevland sok agyu magas roppalya, jobb pancel . Aoba nem ismerem, oroszt meg annyira se.Egy kozepes szintu jatekosnak melyik ajalott?

Több
8 éve 8 hónapja #18229 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta: Más játékosok véleményét is szívesen várom.Néha akkora melléket lövök mint egy ház.Ezért fordult meg a fejemben a dolog.Lehet hogy az alap is csak egy adott felbontáshoz van optimalizálva???

A kezdetektől(1.5 év) 1920x1080 felbontásban játszok, csakis a gyári (játék) célzást használom, 99%-ban full zoomban (maradék 1% -1 zoom, közeli rombik esetén) és eddig gondom nem volt azaz csak sikerül jól céloznom, számolnom. :)

Cirkálók kapcsán pedig mindegyiknek megvan az előnye és hátránya, én pl az Aoba-t favorizálom :) ill melyik nem papír ? de játékstílustól is függ. (bár van aki mindet viszi. :P )
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #18232 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Hogy működik a repcsik manuális megjelölése a légvédelmi eszközzel a kapitányi skill adott már de nem tudom hogy kell megjelölni?

CTRL gombot nyomod és az egeret ráviszed a célpont repülőgéprajra . Az egérmutató ha jól jelöltél, akkor egy célkeresztre vált.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja DragonZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #18243 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

BigaC írta: az alapnak jónak kéne lennie, de a modoknál a többség csak 1080p-re van, 1-2 kivétel van csak, ahol 2-3 egyéb felbontásra még megcsinálták.
bár valaki írta korábban, hogy szerinte az alap beosztása is csak maxzoom -1 szinten helyes...
amióta átálltam 1080p-re (kicsit nagyobb venti zajjal kísérve) mintha jó lenne az max zoomon is. de már én se tudom :)

Más játékosok véleményét is szívesen várom.Néha akkora melléket lövök mint egy ház.Ezért fordult meg a fejemben a dolog.Lehet hogy az alap is csak egy adott felbontáshoz van optimalizálva???

Legutóbbi pachalartben (oldalt >>>>>, a friss HSZ-eknél linkeltem vagy a játék oldalán) Benne van, hogy az alapot szélesítik nemsoká...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, AtuqShaman

Több
8 éve 7 hónapja #18293 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta: Üdv Urak.A játékban található alap célkereszt jó bárbilyen felbontáson???Mert nemrég itt az írta valaki hogy pl a mod packokban található csicsás célkeresztek csak full hd felbontásban jók.Szóval ha valaki tudja a választ ne tartsa magában.

1366x768 nálam. (nem rakom a full HD tv-re iGPU-val, 20-25 fps-re nem érdemes lemennem)
Ami minimum 30 csomó, vagy gyorsabb hajó, arra nem lövök max zoom-ban 13Km-nel távolabb, vissza kell húzni minimum eggyel, hogy frankón lehessen célozni, rombolóknál meg 2-vel veszem vissza az említett távolság felett.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.355 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.