- Köszönetek: 752
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
A kezdetektől(1.5 év) 1920x1080 felbontásban játszok, csakis a gyári (játék) célzást használom, 99%-ban full zoomban (maradék 1% -1 zoom, közeli rombik esetén) és eddig gondom nem volt azaz csak sikerül jól céloznom, számolnom.James Onedin írta: Más játékosok véleményét is szívesen várom.Néha akkora melléket lövök mint egy ház.Ezért fordult meg a fejemben a dolog.Lehet hogy az alap is csak egy adott felbontáshoz van optimalizálva???
Kzoli írta: Hogy működik a repcsik manuális megjelölése a légvédelmi eszközzel a kapitányi skill adott már de nem tudom hogy kell megjelölni?
Legutóbbi pachalartben (oldalt >>>>>, a friss HSZ-eknél linkeltem vagy a játék oldalán) Benne van, hogy az alapot szélesítik nemsoká...James Onedin írta:
Más játékosok véleményét is szívesen várom.Néha akkora melléket lövök mint egy ház.Ezért fordult meg a fejemben a dolog.Lehet hogy az alap is csak egy adott felbontáshoz van optimalizálva???BigaC írta: az alapnak jónak kéne lennie, de a modoknál a többség csak 1080p-re van, 1-2 kivétel van csak, ahol 2-3 egyéb felbontásra még megcsinálták.
bár valaki írta korábban, hogy szerinte az alap beosztása is csak maxzoom -1 szinten helyes...
amióta átálltam 1080p-re (kicsit nagyobb venti zajjal kísérve) mintha jó lenne az max zoomon is. de már én se tudom
James Onedin írta: Üdv Urak.A játékban található alap célkereszt jó bárbilyen felbontáson???Mert nemrég itt az írta valaki hogy pl a mod packokban található csicsás célkeresztek csak full hd felbontásban jók.Szóval ha valaki tudja a választ ne tartsa magában.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.