Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #17746 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés

AtuqShaman írta:

SgtBala írta: Igaz, ja és radar is csak a szovjet cirkálókon lesz... A többiek biztos nem ismerték ezt a furmányos szerkezetet :evil:

De lesz, de csak 5.4.1-tol, ha jól értelmezem a kétértelmű leírásukat.

Ezt nem tudtam, de ismerve a "Szása team-et" maximum a saját hajókat fogják deríteni, míg az orosz hajók még az univerzum sarkát is látni fogják :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17765 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha valaki nagyon vágja pontosan hogyan kell lőni Spotter repülővel, kisegithetne minimum képekkel, vagy videóval(replay is elég lenne), mert a játék létezése óta amennyi találatom volt spotterrel, egy kezem elég rá, hogy megszámoljam. Néha próbálkozom, de feladom.

Lehet mindig fos rng-t kapok rá. Totálisan vízoszlop-körbe zárom a hajót, vagy egyik ágyú túl megy a másik rövid lesz, de el nem találom sose.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17766 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem párszor összejön, de szerintem csak a Incoming Alert skill-el nem rendelkező vagy elszunyókáló játékosok ellen ér valamit. 20km-ről még egy csatahajó is kitér. A szórás is elég nagy azon a távolságon, szóval szerintem jól célzol, csak sokkal kevesebb az esély találni. A csata elején ettől függetlenül mindig próbálkozok, néha van egy-két durva találat, az pedig megfizethetetlen, amikor spotter-el nagyritkán kiszedsz egy cirkálót még csata előtti reggeli kávézása közben :)

Egyébként hajója válogatja. Kongóval nagyon ritkán találtam így, New Mexico-val viszonylag gyakran, a Colorado-val megint ritkábban.
Talán a Mex 3-as szalvója nagyobb eséllyel talál, nem tudom.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja BigaC által.

Több
8 éve 8 hónapja #17789 Írta: Zsirileon
Zsirileon válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!Lehet,hogy csak én nem találom,de hol tudnám esetleg azt meg nézni,hogy mi alapján számolják a kapott xp pontokat!Számomra elég érthetetlen a logika:

40 találat,3 süllyesztés,2 citadella,3 tűz okozás pár száz xp
3 darab találat,ez tűz okozás 1000 feletti pont?????

Választ köszi

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17790 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Mi ez az új Web Design?
Az asztali gépem kifejezetten gyorsabban tölti be(mióta a reklámokat letiltottam azóta is, de ez most még jobb).
A telefonom is gyorsabban tölti be, viszont az oldal átméretezésének/zoom-olasnak teljes hiányával jelenik meg, sajnos. De pont ma upgradelek telefon OS-t majd kiderül mi a helyzet az újjal.

Szerk. latom hír is van neki :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja AtuqShaman által.

Több
8 éve 8 hónapja #17847 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés
Egy gyors kérdésem lenne a hajóstársadalomhoz: A foglalási és a védelmi pontokat hogyan számolja a rendszer? Mert minden statisztikai oldalon (a Wows oldalán is a játékos profilnál) mindkét értékem 0, pedig nem egyszer foglaltam már illetve védtem bázist.

Oldalmegjelenítési idő: 0.348 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.