Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #17621 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Színes tier 5 Kongo, japánul visító nénivel. A missionok közt (bal felső sarok) megtalálod a feltételeit. Csak lövöldöznöd kell hozzá, hogy meglegyen, igaz, elég sokat, de a munka ünnepéig van még időd... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #17624 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

bela455 írta: Sziasztok. Mi az ARP Haruna? Valami 5-os szintu csata ize... de sehol nem talalom, pedig azt irja kiadott. Ja, a japan kikotot neztem ' nincs ott. Kosz a felvilagositast.

ez az
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #17631 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
szerintem ő is még csak a kapitányt nyerte meg (Haruna), a hajót még nem, azért nem találja.
de hetente úgyis felteszi valaki ezt a kérdést :)

Több
8 éve 8 hónapja #17634 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Akkor még csak az a kérdés, h egy igazi Kongo mellett mi szükség még 3 szines, másolat Kongóra? :lol:

Több
8 éve 8 hónapja #17637 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Lesz az több is... :whistle:

Több
8 éve 8 hónapja #17638 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Akkor még csak az a kérdés, h egy igazi Kongo mellett mi szükség még 3 szines, másolat Kongóra? :lol:

Én remélem, hogy a WG dolgozik egy érdekes ARP küldetés sorozaton, ahol valószínűleg bizonyos küldetéseket csak bizonyos ARP hajókkal és kapitányaikkal lehet elvégezni. Igazából nem is értem, miért nem raktak be már 1-2 ilyet, ezzel is nagyobb kedvet csináltak volna hozzá.

Szóval én úgy gondolom lehet majd az anime sorozat sztorijából vett küldetéseket játszani a megfelelő hajókkal, talán még külön map-et csinálnak. Mondjuk azt nem hiszem, hogy beleraknák a sorozat jövőbeli technológiáját, az szerintem túl nagy változtatás lenne a játékmechanikában és innentől nem is játszhatnának normál hajókkal vegyesen.

Legalábbis enélkül tényleg nem sok értelme lenne gyűjtögetni őket. Mivel nem lehet őket eladni, ez is sugallhatja, hogy itt valami nagyobb készül :) (Nehogy valamelyik játékos eladja és később eszméljen, hogy küldetéshez/nyereményhez pont az kellett volna...)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.360 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.