Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #17567 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
szerintetek mi a legjobb taktika egy füstből lövöldöző/torpedózó romboló ellen cirkálóval? van olyan eset, hogy nincs idő kivárni, míg eloszlik a füst, mert épp egy baráti hajót boldogít. a német cirkálók szonárja kicsit többet ér, de közelébe menni elég kockázatos. múltkor elkövettem egy ilyen bravúrt, hogy rárontottam a füstbe, pont jó felé álltak az ágyúk, de csak 1/4-re HP-re ment le a rohadék, kifordult előlem és töltési időben 1.2km-ről megtorpedózott :) egyébként ilyenkor egy legázolástól mennyire sérül meg a saját hajónk (talán egyszer gázoltam rombolót, de már nem emlékszem)
(egyébként úgy gondolom, a közeli tűzre érzékenyebben kéne a játékban a rombolóknak reagálniuk, nincs az a romboló, ami kibír ilyen közelről egy cirkáló sortüzet szerintem)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17575 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: szerintetek mi a legjobb taktika egy füstből lövöldöző/torpedózó romboló ellen cirkálóval? van olyan eset, hogy nincs idő kivárni, míg eloszlik a füst, mert épp egy baráti hajót boldogít. a német cirkálók szonárja kicsit többet ér, de közelébe menni elég kockázatos. múltkor elkövettem egy ilyen bravúrt, hogy rárontottam a füstbe, pont jó felé álltak az ágyúk, de csak 1/4-re HP-re ment le a rohadék, kifordult előlem és töltési időben 1.2km-ről megtorpedózott :) egyébként ilyenkor egy legázolástól mennyire sérül meg a saját hajónk (talán egyszer gázoltam rombolót, de már nem emlékszem)
(egyébként úgy gondolom, a közeli tűzre érzékenyebben kéne a játékban a rombolóknak reagálniuk, nincs az a romboló, ami kibír ilyen közelről egy cirkáló sortüzet szerintem)

Az a baj, ha 2-3 Km-re vagy is az rng számolja ki mennyit sebezhetsz. Pedig ott már nem szabadna szerintem sem.
Vicces, hogy 2-5 Km-rol cirkálóval 1-2 ezret ütsz rombolóba, csatahajóval meg cirkálóba, mert az rng így számolta ki.

Amúgy én azt szoktam, teljes zoom a füstön és látni a torkolat tüzet ha lő, ha ez megvan, akkor lőheted is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja AtuqShaman által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 8 hónapja #17577 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ritkán fordult eddig elő velem, abban a két, talán három esetben beküldtem széles nyalábban a torpedókat, és mentem utánuk betöltött ágyúkkal... eddig megúsztam... a legázolást nem ajánlom, nagy eséllyel Te is léket kapsz - szerintem. De ilyet is csak akkor tégy, ha nagyon muszáj, szép dolog az önfeláldozás, de a random nem csapatjáték, még ha sokan keverik is vele.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17581 Írta: Terios
Terios válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: szerintetek mi a legjobb taktika egy füstből lövöldöző/torpedózó romboló ellen cirkálóval? van olyan eset, hogy nincs idő kivárni, míg eloszlik a füst, mert épp egy baráti hajót boldogít. a német cirkálók szonárja kicsit többet ér, de közelébe menni elég kockázatos. múltkor elkövettem egy ilyen bravúrt, hogy rárontottam a füstbe, pont jó felé álltak az ágyúk, de csak 1/4-re HP-re ment le a rohadék, kifordult előlem és töltési időben 1.2km-ről megtorpedózott :) egyébként ilyenkor egy legázolástól mennyire sérül meg a saját hajónk (talán egyszer gázoltam rombolót, de már nem emlékszem)

Ilyen helyzetben a következő három dolgot szoktam tenni:
A: Ha éppen akkor torpedózott és hosszú a torpedó újratöltési ideje (jellemzően magas tier), akkor padlógázzal bemegyek a füst alá, ha van akkor szonárral, és kényelmesen kilövöm újratöltés előtt.
B: Ha úgy sejtem, hogy be lesz töltve a torpedója mire beérek a füstbe, akkor kerülni szoktam úgy, hogy a fenekét vagy az orrát mutassa felém amikor beérek, ha van akkor szintén szonárral, és kilövöm mire be tudna fordulni az oldalával torpedózni. Ez azért is működik, mivel a füstben gyakran egy helyben állnak a rombolók és eltart nekik egy ideig mire el tudnak kezdeni befordulni.
C: A kényelmes megoldás: beküldök neki pár szeretet-torpedót kis szórással a füst alá (előnyben a japán és német cirkálók), mivel jó eséllyel egy helyben álldogál és nem tudja időben lereagálni. Főleg akkor érdemes ezt csinálni, ha lövöldözik a romboló a füstből, mert akkor az is remekül látszik hova kell célozni és merre mozog.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Terios által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, BigaC, Mason

Több
8 éve 8 hónapja #17597 Írta: ocsipapa
ocsipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
szia..probáltam amit tanácsoltál,de nem sikerült..ugy szedik a gépeimet mint a legyeket..

Több
8 éve 8 hónapja #17617 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok. Mi az ARP Haruna? Valami 5-os szintu csata ize... de sehol nem talalom, pedig azt irja kiadott. Ja, a japan kikotot neztem ' nincs ott. Kosz a felvilagositast.

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.