- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: szerintetek mi a legjobb taktika egy füstből lövöldöző/torpedózó romboló ellen cirkálóval? van olyan eset, hogy nincs idő kivárni, míg eloszlik a füst, mert épp egy baráti hajót boldogít. a német cirkálók szonárja kicsit többet ér, de közelébe menni elég kockázatos. múltkor elkövettem egy ilyen bravúrt, hogy rárontottam a füstbe, pont jó felé álltak az ágyúk, de csak 1/4-re HP-re ment le a rohadék, kifordult előlem és töltési időben 1.2km-ről megtorpedózott egyébként ilyenkor egy legázolástól mennyire sérül meg a saját hajónk (talán egyszer gázoltam rombolót, de már nem emlékszem)
(egyébként úgy gondolom, a közeli tűzre érzékenyebben kéne a játékban a rombolóknak reagálniuk, nincs az a romboló, ami kibír ilyen közelről egy cirkáló sortüzet szerintem)
Ilyen helyzetben a következő három dolgot szoktam tenni:BigaC írta: szerintetek mi a legjobb taktika egy füstből lövöldöző/torpedózó romboló ellen cirkálóval? van olyan eset, hogy nincs idő kivárni, míg eloszlik a füst, mert épp egy baráti hajót boldogít. a német cirkálók szonárja kicsit többet ér, de közelébe menni elég kockázatos. múltkor elkövettem egy ilyen bravúrt, hogy rárontottam a füstbe, pont jó felé álltak az ágyúk, de csak 1/4-re HP-re ment le a rohadék, kifordult előlem és töltési időben 1.2km-ről megtorpedózott egyébként ilyenkor egy legázolástól mennyire sérül meg a saját hajónk (talán egyszer gázoltam rombolót, de már nem emlékszem)
(egyébként úgy gondolom, a közeli tűzre érzékenyebben kéne a játékban a rombolóknak reagálniuk, nincs az a romboló, ami kibír ilyen közelről egy cirkáló sortüzet szerintem)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.