Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #17412 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Sith7 írta: Hogyan lehet 18.8 km - es lőtávja a Zao - nak ?

nem néztem meg a videót, de 9-10ben fel lehet tenni a +16% lőtávot rájuk, 3 milla egyébként, vagy lehet lassabb toronyforgást de cserebe tuzgyorsaságot, illetve 15%-l gyorsabb torpedotoltést is rátenni...

szal a Shima is 127 másodpercre tolti a torpedot, nem 150...

Ibuki lőtáv 19,2km, Zao 18,8...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Bigi
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17415 Írta: Bigi
Bigi válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni, hátha másnak is volt ilyen problémája. Gépem, jó. Net tűrhető, de mégis átlag 1-2.5 perc mire belépek a csatába. Rohadtul idegesítő. A belépett csatába már nincs problémám, szépen megy a játék, de van egy két pálya hol mire belépek, már el is süllyedtem. Mi lehet a gond?

Építő jelegű tanácsokat előre is köszönöm.
Modok nincsenek fent.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Bigi által.

Több
8 éve 8 hónapja #17416 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
biztos jó az a szabály, hogy az alternate battle view által kiírt másodpercet rászámolom a velem párhuzamosan haladó hajóra, kb. annyival eléhúzom a keresztet, ha cirkáló (rombolónál 2x, csatahajónál 1/2x kb.) ?
egy Aoba ment velem egy irányban, 11sec-et írt ki a lövedék becsapódásig, kb. 11-12 osztással elélőttem, de több kilométerrel utána csapódott utána be.
vagy az Aoba 40-el repeszt? :)
vagy rossz helyre/előbbre tartottam a célkeresztet és nem jó számot írt?
egyszer sem találtam el, utána érzésből lőttem egy Yorck-ra a szálkeresztet nem is néztem, 2 citadella, 3 szalvóból csobbant.
csak a gond az, érzésből nem mindig megy. :D
szóval hogy van ez a számítás? :)
gameplay videókon WoT módjára általában csak gyorsan odahúzza, lő, elrántja, semmit sem látok belőle, hogyan számolt, hogyan érkeztek a lövedékei.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #17420 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés

Bigi írta: Sziasztok szeretnék tanácsot kérni, hátha másnak is volt ilyen problémája. nem, Gépem, jó. Net tűrhető, de mégis átlag 1-2.5 perc mire belépek a csatába. Rohadtul idegesítő. A belépett csatába már nincs problémám, szépen megy a játék, de van egy két pálya hol mire belépek, már el is süllyedtem. Mi lehet a gond?

Építő jelegű tanácsokat előre is köszönöm.
Modok nincsenek fent.

Ssd-re van telepítve a játék? Ha nem, akkor ez van, kb 100K filet tölt be ez a remekül optimalizált valami.

Több
8 éve 8 hónapja #17439 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Töredezettség mentesítés így elsőre, talán egy minimális javulást okoz. Esetleg textúra tömörítő használatát is tudom javasolni, de az inkább a folyamatos alacsony fps-nél előny.

Több
8 éve 8 hónapja #17443 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés
olyant szeretnék kérdezni, hogy a Hiei tapasztalt kapitánya, az +16 skillpontot kap ? ha szerzett már 3-t, akkor +16, vagy osszesen 16 ? :D

vagy csak egyszerűen a meglévő kapitány mondjuk +1 milla xp-t ?

Oldalmegjelenítési idő: 0.375 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.