Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #17450 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: biztos jó az a szabály, hogy az alternate battle view által kiírt másodpercet rászámolom a velem párhuzamosan haladó hajóra, kb. annyival eléhúzom a keresztet, ha cirkáló (rombolónál 2x, csatahajónál 1/2x kb.) ?
egy Aoba ment velem egy irányban, 11sec-et írt ki a lövedék becsapódásig, kb. 11-12 osztással elélőttem, de több kilométerrel utána csapódott utána be.
vagy az Aoba 40-el repeszt? :)
vagy rossz helyre/előbbre tartottam a célkeresztet és nem jó számot írt?
egyszer sem találtam el, utána érzésből lőttem egy Yorck-ra a szálkeresztet nem is néztem, 2 citadella, 3 szalvóból csobbant.
csak a gond az, érzésből nem mindig megy. :D
szóval hogy van ez a számítás? :)
gameplay videókon WoT módjára általában csak gyorsan odahúzza, lő, elrántja, semmit sem látok belőle, hogyan számolt, hogyan érkeztek a lövedékei.

Egyrészt (hacsak azóta nem javították) a gyári célzás rossz. A kiírt idő csak a max zoom -1 vissza zoomnál pontos. Ez az idő csak annyit mutat, hogy mire ér oda a skuló, a cél sebességét neked kell hozzászámolni.
Próbáld meg, hogy gyors és viszonylag messze lévő célnál -2 zoom, messzi célnál -3 zoom és a 10es beosztáshoz teszed a hajó orrát. Ha közel van nem kell a zoomal játszani.. Meg ha belejössz akkor sem :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17457 Írta: ocsipapa
ocsipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
sziasztok...senki nem árulja el, hogyan kell a vadászgéppel altos modban jázszani ?

• Bigi
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17459 Írta: Bigi
Bigi válaszolt a következő témában: Kérdés
Grievous köszönöm az ötletet 27%-os töredezettségem volt. Én kérek elnézést :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Bigi által.

Több
8 éve 8 hónapja #17519 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Rangsorolt csatákról nem tud valaki infót,mikor kezdődik a következő szezon?

Több
8 éve 8 hónapja #17545 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés

ocsipapa írta: sziasztok...senki nem árulja el, hogyan kell a vadászgéppel altos modban jázszani ?

Ugyanúgy, mint a torpedossal, csak arra figyelj, hogy az ellent hátulról támadd, úgy gyilkos. Ha az ellen vadászait akarod ledarálni, akkor érdemes ha van 2 vadászosztagod, az egyiket beáldozni és mikor az ellen vadászai támadják a vadászaid , szépen a ráküldöd a másik egységet alt-os támadással. A sajátod is odavész ,de az ellen meg jó esetben teljesen megsemmisül .
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ocsipapa

Több
8 éve 8 hónapja #17546 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Kérdés
Az amerikai fórumra lehet regisztrálni, ha már van eu accountom?

Oldalmegjelenítési idő: 0.448 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.