Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #17297 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Hali, azt szeretném kérdezni, hogy sisters of fog IV küldetés részét melyik hajóval érdemes megcsinálni? A 3000 találat baszott sok így első nekifutásra és mivel még nincs csak 6 os japán és 5 ös német cirkálóm , melyiket érdemesebb kifejleszteni?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17300 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

DragonZ írta: Hali, azt szeretném kérdezni, hogy sisters of fog IV küldetés részét melyik hajóval érdemes megcsinálni? A 3000 találat baszott sok így első nekifutásra és mivel még nincs csak 6 os japán és 5 ös német cirkálóm , melyiket érdemesebb kifejleszteni?

a Myoko-t ha sikerül kifejlesztened, szerintem ideális a célra :)
a Yorck se rossz a német ágon, de ha attól messzebb vagy, javaslom gyúrj rá a Myoko-ra.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 8 hónapja #17303 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Hogy wotban is van? Jó ideje nem mentem ott, lassan le kéne törölni hely miatt, de nincs szívem hozzá (eladtam jó pénzért :silly: )

Arp küldi 4. részéhez a Pepsi is jó? Most van egy Arp Myokoum, egy Mogamim, egy Amagim és egy Hatsuharu, ami jó lenne, de kevésnek érzem ezeket, főleg a 15seces újratöltésű 203-asok miatt (hatsuharuval ugye nem main gunt használjuk, elméletben).

Több
8 éve 8 hónapja #17307 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Pepsivel egy bajom van, mostanában nagyon gyakran rak be -1,-2 tierként, ott meg hamar kilyukasztanak. Tierjében jó kis hajó, de ha +1,+2 bejön, akkor inkább Myoko, az valahogy strapabíróbbnak tűnik.

De mit szóljak én? :)
Van egy Pepsi, egy Myoko és egy Yorck 7-esként.
És persze a Colorado, de azt még tanulgatom, a 8-as NO meg egy fura hajó. Néha jót megyek vele, pl. tegnap, de úgy általában elég elveszettnek érzem magam a pályán, itt már sok a 9-es, 10-es tier.

Több
8 éve 8 hónapja #17308 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi, akkor marad a myoko ;)

Több
8 éve 8 hónapja #17313 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
A IX Tierben gyakorlatilag újra meg kellet tanulnom játszani az Ibukival de utána már nagyon jókat tudtam és tudok menni.

Mivel a nagy Tierben már villám gyorsan lehet mínuszba menni, mindenki megfontoltabb, ritka az a fajta egymásnak esés mint, a kisebb Tierben.

Oldalmegjelenítési idő: 0.332 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.