Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #14736 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

hajzol írta: Köszönöm, igen. A légelhárítást csak akkor kapcsolom be, ha hajóval nem tudnak lőni rám, mert a lövöldözés értelemszerűen megmutatja, hol vagyok. (Még nem volt olyan rombolóm, ami megzavarta volna a repcsiket munka közben.... ;) )

ha bent álsz a füstben az nem mutatja meg, akkor lősz a fustbol :)
ugyanakkor látszik hogy ott vagy, és hajlamosak olyankor vakon odalőni/torpedózni.

a hatodik érzék világított egyébként? szal látszottal is, vagy csak lőtték a kodot ?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14738 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
A new system was introduced to protect against unsigned mods. When you install mods, you put your game client's stability at risk.
Erre kiváncsi leszek.. Az aim miatt kicsinálják az összeset? Miért nem dönthetem én el, hogy mivel szarakodok?!
Ezek az "új" skillek nem teljesen világosak.. Egyszer ezt írják, utánna azt.. Legalábbis az én értelmezésemben :) viszont ezzel kicsinálják a cirkálókat, kivéve a MK-ot, azt buffolják.. Orosz..
Yamato is elveszíti a nagy HP visszanyerést..
A japó rombolók meg 4km-ért kapnak +5 csomót.. Rohadt messze és gyorsan vagy messze és rohadt gyorsan.. :)

Több
8 éve 9 hónapja #14743 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta: A new system was introduced to protect against unsigned mods. When you install mods, you put your game client's stability at risk.
Erre kiváncsi leszek.. Az aim miatt kicsinálják az összeset? Miért nem dönthetem én el, hogy mivel szarakodok?!
Ezek az "új" skillek nem teljesen világosak.. Egyszer ezt írják, utánna azt.. Legalábbis az én értelmezésemben :) viszont ezzel kicsinálják a cirkálókat, kivéve a MK-ot, azt buffolják.. Orosz..
Yamato is elveszíti a nagy HP visszanyerést..
A japó rombolók meg 4km-ért kapnak +5 csomót.. Rohadt messze és gyorsan vagy messze és rohadt gyorsan.. :)

a modot én úgy értelmeztem, hogy lehet használni, de lesz egy "safe" beállítás, az letiltja az összes nem engedélyzett mod-ot. szóval nem nagyon értem, aki aimbotot akar használni, az majd nem safe módban használja.
a torpedó dolog consumables-ben lett volna jó, állandóra nem tudom ki rakja fel.. a Kamikaze torpedója elég gyors most is pl., én biztos nem cserélném el 4km kevesebbre..

Több
8 éve 9 hónapja #14744 Írta: hajzol
hajzol válaszolt a következő témában: Kérdés
Úgy veszem észre, hogy ködből ha lövök, azonnal jelez a hatodik érzék, hogy észrevettek. Ezért találom furcsának, hogy:
- hogy a bánatba lát engem a füstből, és lő pontosan, ha ő van benne, és miért nem látom meg lövésnél
- ha én vagyok benne és állok, miért lát meg, ha lövök
Mert a kettő együtt nem működhet.
Egyébként köszönöm mindenkinek a segítő szándékot.

Több
8 éve 9 hónapja #14747 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
kéne egy replay, bár abból sem biztos, hogy kiderül...

összefoglalva ezek az okok lehetnek, ha mindet kilőtted, akkor érthetetlen...

- repülő fölötted és nem tiltottad le a légvédelmet
- közel van hozzád egy olyan hajó, aminek van szonárja (német cirkálóknak talán 4-5km is lehet)
- kilógsz a füstből, néha nehéz látni player szemszögből, hogy hol a füst

itt vannak egyébként jó ábrák, a füstről is:
forum.worldofwarships.eu/index.php?/topi...-spotting-mechanics/

egyébként azon sok helyen vitatkoznak, hogy ha lősz is füstből, látszódsz-e vagy sem. az én tapasztalataim szerint nem, ha a fentiek nem állnak fenn, tehát a hatodik érzéknek nem kéne jeleznie. ettől függetlenül ahogy már mások is írták, zoomolva a torkolattűz megpillantható és van aki tud is ez alapján lőni :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14748 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
BigaC

Nem 4km, hanem 20% hatótáv csökkenés. Azért írtam a 4et, mivel 20km távnál (T9-T10) látom értelmét a variálásnak, alatta nem nyersz vele. Ahogy te is mondtad, elég gyorsak cserébe csak 7-10km a hatótáv. Esetleg még a Fubuki ahol ezzel 10 helyett 12km a táv azonos sebességgel.

Hajzol

Nem mindegy hogyan füstölöd össze a térképet. A generátor 5mpként köhög egyet. Ha teljes sebességgel haladsz közben akkor lyukas lesz a felhő. 1/4-es sebességnél tudsz összefüggő csíkot csinálni vagy álló helyzetben. Lehet rosszul emlékszem, de egy köhögés 450m-es pamacsra elég viszont padlógáznál -pláne boosterral- ezek nem érnek össze és így láthatnak benne. Amikor menekül a DD és hol eltűnik, hol megjelenik akkor pont ez történik. Amikor köhög eltűnik de aztán lehagyja a saját füstjét ezért mgint látod. A füstnek is kell valamennyi idő amíg megnő.
Ha így füstöltél akkor anélkül is megláthatnak, hogy lőnél (lövésnél csökken az álca és ez a bünti 20mp-ig tart)
Ha nem kapcsolod ki a légvédelmet és ott egy repcsi a közelben akkor lebuktatod magadat
Ha álló helyzetben csináltál füstöt, légvédelem is ki van kapcsolva akkor csak egy szonáros hajó vagy egy kellően közeljövő bármilyen hajó tud észrevenni.
A szonárt könnyű felismerni, mivel ő tud rád lőni Te viszont nem fogod látni, mivel a füst téged is vakká tesz.
Előfordulhat még, hogy kicsúszol a füstből és bár közted és a másik hajó közt ott a füst egy másik hajó a lövöldözésed miatt szpotol. Ekkor te megint nem látsz át a füst túloldalára, ő viszont vígan lövöldözhet a harmadik hajó szpotja miatt.

Ha jól emlékszem egy másik DD-vel küzdöttél. Egy rossz pamacs, egy éppen arra járó feledeítő/vadász és szerencse kombója simán összejöhetett az ellennek... Tudom, nem láttál repülőt de azok folyton mozgásban vannak és csak akkor látszódnak ha már közeledben vannak. A csata hevében meg nem szokta az ember a minimapot nézegetni, pláne ha közben lövik..
Egy ilyen repcsi pedig simán visszamaradhat egy előzőleg kilőtt BB/CA mementójaként.. Azok a kis tetvek még percekig jó nagy köröket csinálnak..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Get200 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol, sandorati, BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.363 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.