Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #14849 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
WG oldal a játékban lévő kreditedet mutatja. Vagyis 800.000-ed van a pénztárcádban.

Amcsi DD-re érdemes felrakni a toronyforgatós skillt? Jelenleg megvan de újraosztásnál megspórolnék két pontot ha nem olyan fontos :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14853 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nézegetem az új skill fát. Ahogy látom főleg a cirkálóknak nyúltak be szépen. :P Ezentúl nincs 18 km-re lövöldöző Murmansk, meg 20 km-re lövő Königsberg és Nürnberg.

Egy "alap" 10 pontos kapitányt én az alábbiak szerint osztanék ki.

1. sor

BB: Basics of Survavibility
CA: ?
DD: Situation Awareness

2. sor

BB: Expert Marksman
CA: Expert Marksman
DD: Expert Marksman (USA, USSR), Torpedo Armament Expertise (IJN) - Last Stand?

3. sor

BB: Superintendent
CA: High Alert vagy Superintendent
DD: Superintendent

4. sor

Ez egy jó kérdés. A survavibility expert plusz HP-ja egy BB-nél talán nem jelent olyan sokat. Egy NM-nál ez +2400 HP, viszont az advanced firing training felviszi 52-re az AA rating-et, ami T6 szinten elég jó. Egy amúgy is ratyi AA-val rendelkező cirkálónál vagy rombolónál a +HP nem hátrány. De itt nagyon bizonytalan vagyok.

Tippek?

Több
8 éve 9 hónapja #14856 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

Andrej72 írta: Nézegetem az új skill fát. Ahogy látom főleg a cirkálóknak nyúltak be szépen. :P Ezentúl nincs 18 km-re lövöldöző Murmansk, meg 20 km-re lövő Königsberg és Nürnberg.

Mitől ne lenne? A Murmansk alap lő távja 14,8 Km, a felderítő gép ezt megtoldja 20%-al azaz a lő táv: 17,76 Km. Tehát annyi amennyi eddig is volt. :)

Több
8 éve 9 hónapja #14857 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Az ötödik sorban a Manual Fire Control for secondary Armament tényleg manuális? Ha igen, mivel aktiválható? Ha nem, mire jó?

Több
8 éve 9 hónapja #14859 Írta: Andrej72
Nem manuális. Csak van ilyen skill és kijelölsz neki egy célt, akkor csökken a lövedékek szórása, T1-6 - 15% T7-10 - 60%. Magyarán pontosabban fognak lőni.

Több
8 éve 9 hónapja #14861 Írta: Andrej72
Én most a repcsi nélküli lőtávra gondolok. Eddig az advanced firing training adott 20%-ot a 155 mm alatti lövegekre. Ez most nincs, tehát az 139 mm-es lövegnél nagyobbal rendelkező CA-k csak repcsivel tudnak lőtávot növelni, már amelyiknek van repcsije.

Oldalmegjelenítési idő: 0.357 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.