- Köszönetek: 1011
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
sgt_dog írta: A pálya széli szörfölés büntetés nem bugos véletlenül?mostanában többször volt,hogy ott kempelő ellenséget akartam megtorpedózni. szürke sáv úgy mutatta az előretartást,mintha normál sebességgel menne a hajó,közben meg alig mozgott.
BigaC írta:
AtuqShaman írta: Múltheti frissítés óta random idöközönként brutális input-laggjaim vannak. Másnál is akad?
Érdekes módon akkor jön csak elö mikor célzok vagy torpedókat akarok kikerülni.
nekem is volt, de én betudtam a netemnek..
vonKurz írta:
sgt_dog írta: A pálya széli szörfölés büntetés nem bugos véletlenül?mostanában többször volt,hogy ott kempelő ellenséget akartam megtorpedózni. szürke sáv úgy mutatta az előretartást,mintha normál sebességgel menne a hajó,közben meg alig mozgott.
a sebességet veszi el, de nem azonnal, jónéhány másodperc még mire lelassulsz, nem szoktam megfigyelni mennyi pontosan , ha ott maradsz, akkor viszont tényleg visszaveszi a lenduletet, lehet ugy loted a torpedot, hogy meg volt sebessege, esetleg ki is akart jonni a palya szelerol, de aztan visszafordult hogy kisebb celt mutasson, erre idovel elvette a sebesseget is tole...
amikor meg inditottad a torpedot, meg nagy sebesseggel kozlekedett, ez mondjuk magyarazna a dolgot...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.