Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #13722 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Nézném én,ha lennének :) :P mivel finoman szólva sem csúcstechnika dübörög a gépházban,médium beállításokkal játszok,a vizes dolgok(tükröződés,hullámok) ki vannak kapcsolva:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13728 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

sgt_dog írta: A pálya széli szörfölés büntetés nem bugos véletlenül?mostanában többször volt,hogy ott kempelő ellenséget akartam megtorpedózni. szürke sáv úgy mutatta az előretartást,mintha normál sebességgel menne a hajó,közben meg alig mozgott.

a sebességet veszi el, de nem azonnal, jónéhány másodperc még mire lelassulsz, nem szoktam megfigyelni mennyi pontosan :), ha ott maradsz, akkor viszont tényleg visszaveszi a lenduletet, lehet ugy loted a torpedot, hogy meg volt sebessege, esetleg ki is akart jonni a palya szelerol, de aztan visszafordult hogy kisebb celt mutasson, erre idovel elvette a sebesseget is tole...

amikor meg inditottad a torpedot, meg nagy sebesseggel kozlekedett, ez mondjuk magyarazna a dolgot...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
8 éve 9 hónapja #13745 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta:

AtuqShaman írta: Múltheti frissítés óta random idöközönként brutális input-laggjaim vannak. Másnál is akad?
Érdekes módon akkor jön csak elö mikor célzok vagy torpedókat akarok kikerülni.

nekem is volt, de én betudtam a netemnek..

Köszönöm a választ. A kettővel ezelőtti frissítéskor jelentkezett először. Én inkább a WG gépezetre gyanakszom, mert mostanában olyan időben játszom, mikor csak én vagyok itthon, sávszél van dögivel. Bár lehet csak paranoiás vagyok.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13758 Írta: piruki
piruki válaszolt a következő témában: Kérdés
A 3.szinten a felügyelö ad valami pluszt az anyahajónaK ? plusz egy torpedót v lövészt,mert fogyocikben vannak azok is . Vagy nem ad semmit ?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja piruki által.

Több
8 éve 9 hónapja #13763 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

sgt_dog írta: A pálya széli szörfölés büntetés nem bugos véletlenül?mostanában többször volt,hogy ott kempelő ellenséget akartam megtorpedózni. szürke sáv úgy mutatta az előretartást,mintha normál sebességgel menne a hajó,közben meg alig mozgott.

a sebességet veszi el, de nem azonnal, jónéhány másodperc még mire lelassulsz, nem szoktam megfigyelni mennyi pontosan :), ha ott maradsz, akkor viszont tényleg visszaveszi a lenduletet, lehet ugy loted a torpedot, hogy meg volt sebessege, esetleg ki is akart jonni a palya szelerol, de aztan visszafordult hogy kisebb celt mutasson, erre idovel elvette a sebesseget is tole...

amikor meg inditottad a torpedot, meg nagy sebesseggel kozlekedett, ez mondjuk magyarazna a dolgot...

Lehet igazad van,mejd jobban figyelek,ha megint hasonló helyzetbe kerülök.Csak érdekes,hogy többször is előfordult.

Több
8 éve 9 hónapja #13765 Írta: CzAndris2014
CzAndris2014 válaszolt a következő témában: Hiányzó .dll file
Üdv!
Új játékos vagyok, letöltöttem a klienst, regisztráltam. Azonban a játék inditásakor egy hibaüzenet ugrik fel, egy hiányzó dll file-ról.
Ha minden igaz a DirectX 9-re lenne szükség a játékhoz amit hiányol.
Win10 OP rendszer fut a gépen de a DX9 nem töltődik le rája.

Valaki tud ebben segíteni?

Köszönettel
Zoltán

Oldalmegjelenítési idő: 0.362 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.