Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #10298 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Kocka vagy :lol: nekem alig ezerel van több csatám :lol:
(nehogy megsértödj)

Dehogy ;) mivel a kocka nem én vagyok :P :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10299 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
+3,5 millám lett tegnap óta, annak ellenére, hogy semmim se volt leszerelve, mert nincs aranyam, legalább Hatshu-t meg tudom venni :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 11 hónapja #10300 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: +3,5 millám lett tegnap óta, annak ellenére, hogy semmim se volt leszerelve, mert nincs aranyam, legalább Hatshu-t meg tudom venni :silly:

Valami kompenzációt emlegettek a verzióváltás miatt..
Mondjuk én azt sem értem miért adja el automatikusan a cuccokat.. Vagy félreértettem..

Több
8 éve 11 hónapja #10303 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak nálam nincs mit, de a Fuson variálhattak, mert a rajta használt skinek nem működik, legalábbis a hajótesté, mert a lövegtornyok maradtak.

Több
8 éve 11 hónapja #10310 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nincs itt semmiféle titok. Egyszerűen csak a WG így oldotta meg, hogy nem lehet a raktárban felhalmozódott felszereléseket eladni. Nem tudom, miért nem lehet normális módon megoldani, de ez van.

"Végezetül találtak egy megoldást a depóban felhalmozódó plusz modulok azon problémájára, miszerint a játékos nem tudta azokat eladni onnan. A 0.5.2-ben mikor eladsz egy hajót, minden rajta lévő modul (de minden típusból max. egy) automatikusan eladásra kerül féláron. Tisztában vannak vele, hogy ez a megoldás nem feltétlenül ideális mindenki számára (extra költséget okozhat azoknak, akik pl. gyűjtik a hajókat vagy visszavásárolnak alacsonyabb tierű hajókat), azonban ez határozottan előnyös megoldás a legtöbb játékos számára (a statisztikák túlnyomó többsége szerint).

Megjegyzés: A 0.5.2-es verzióba történő első bejelentkezéskor a kliens automatikusan el fog adni minden a depóban tárolt modult, ami sok játékosnál jelentős kredit növekedést is eredményezhet majd."

Több
8 éve 11 hónapja #10313 Írta: bluef1sh
bluef1sh válaszolt a következő témában: Kérdés
Hi

Le van az írva valahol,hogy a rombolók mikor kerülnek látótávolságon belülre más hajókkal szemben ? Csak azért,hogy tudjam meddig merészkedjek.

Oldalmegjelenítési idő: 0.364 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.