Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25233 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak én kaptam ma ilyent? O.o

Szerk:
gond megoldva, hangmód rossz helyre került :silly: (nem az 5.10-es mappába rakta, hanem mellé, aslain pack...)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25234 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Csak én kaptam ma ilyent? O.o

Nem. A WoT-ra sem tudtam belépni. Nem tudom, h. a szerverek haltak-e ki, vagy csak valaki rossz helyen markolt bele a földbe a munkagépével.

Helyreállt a kontakt a szerverrel. Nálam tuti nem rontott el az aslain semmit... mentem ma már több hajóval is, és épp a Nasinak örültem, hogy végre berakta a csatába, amikor szerver kontakthiba üzenettel kivágott... utána a WoT-ba sem engedett be... de már elmúlt.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 8 hónapja #25236 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Hát nem tudom, aslain nekem a voice packot kirakta az 5.10-es mappa mellé, mikor traktam ment, de nem volt hang, egy se -.-
Inkább megkeresem és berakom manuálisan a hangmódot, jobban járok vele.

Felraktam a minimap módot, ami kiírja, az ikonok alá, hogy milyen hajó van, de gondolom ezt nem 1366-os monitorhoz találták ki. Ismer valaki olyant, amiben kisebbek ezek a feliratok? A minimap variálása előtt volt egy amit szerettem használni, de helyette itt van ez. (nem nagyíthatom ki a fél képernyőre a térképet, eltakarja a "kilátást")

Több
8 éve 8 hónapja #25242 Írta: wotlajko
wotlajko válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok! Meg kezdo vagyok nem ertek par dolgot...
A rombolok hogyan tudnak eltunni 6 km-en belul? (Latom oket 2-3 masodpercre aztan semmi) Nincsen sziget,fust semmi...csak lathatatlan a hajo.
A masodik kerdesem - Lehet osszefugg az elsovel...-A semmibol erkezo torpedok...Nincsen repulo sem hajo csak ket sorozat torpedo...
Van erre valami logikus valasz? Vagy valamilyen kepesseget kell fejlesztenem a kapitanynak?

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25244 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
A rombolóknak jó az álcázó képességük - álcafestés ad rá még pluszt. Majd ha lesz radarod, szonárod, nem tudnak már úgy eltűnni. Azok a torpedók sem a semmiből jönnek, csak az indító torpedónaszád kívül van az észlelési körödön, és más sem lát rá a csapatodból. A kapitányi képességek második sorában van a megnövelt torpedóészlelési skill, azt tedd majd fel.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: wotlajko

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25245 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
A japán rombolóknak igen kicsi az észlelési távjuk , ha a kikötőben a concelment fület lenyitod ott látni fogod melyik hajót milyen távról lehet észlelni. Ezt az értéket lehet lejjebb vinni kapitányi skillel , álca festéssel . Egy jó kapitánnyal és álca festéssel az 5ös szintű japán rombolónak 5,4 km az észlelési távja , a torpedókat meg 7 km -ről tudja indítani .Viszont ő a cirkálókat és csatahajókat szépen látja, ezért nem szabad megállni és váltogatni kell mind az irányt és a sebességet is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja DragonZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: wotlajko

Oldalmegjelenítési idő: 0.475 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.