ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 9 hónapja #14554 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Én a simával próbálkoztam torpedózni, mert 1 kört mentem az Arpossal.
Torpedózni igazából nem éri meg, max Atagoval, mert alapból hátra fele tudsz csak torpedózni (nem tudom, hogy Ibukinál és Zaonál is fennáll-e ez a dolog). Közelharcban, vagy füstben levő hajókra, esetleg figyelmetlen hajókra jó, de inkább tartalék, vagy kicsit zavaró fegyvernek jó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14558 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Én arra leszek kíváncsi hogy tesznek e még a sorozatból bele hajót .

Ami nem tetszik hogy mindegyik hajó az Iona hangján szólal meg nem a sajátján ami kicsit illúzió romboló számomra.

Egy Ars Nova Yamato még jól mutatna :D

Több
8 éve 9 hónapja #14561 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Hali!

Ha jól értelemeztém az ARP-s küldiket és a topikot, akkor egyenlőre csak az ARP Kongō és az ARP Myōkō a megszerezhető a küldik által. Esetleg tudni róla, hogy a többi hajót: Hiei, Haruna, Kirishima (őket a bővített Tech Tree-n látni is lehet), valamint a Takao és Maya, majd a későbbiekben lehet-e esetleg megkaparintani küldetések által?

Több
8 éve 9 hónapja #14563 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Sima Myokoval szoktam torpedózni, ott is 10 km-es van.
"Nem éri meg"?
Miért ne érné meg torpedózni? Mikor megfordulsz-mert az ellen túlerőben van/vagy több HP-val/vagy csak taktikailag, az ellen üldözőbe vesz/vagy csak tartja az irányt az előrenyomuláshoz, de arra már nagyon kevesen számítanak, hogy torpedózol hátrafelé.
Nagyon szép meglepetéseket lehet okozni. Volt pár süllyesztésem így.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #14570 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Nálam nem szokott bevélni a torpedózás, ezért csak ritkán lövöm ki őket, pénzsporolás :) (habár már nincs is meg Myokou...)

Arp Musashi, Arp Yamato? :D Szép is volna, olyan küldire is számítanék, hogy....

Ha hoz pénzt a készítőknek, akkor biztos csinálnak. A mostani modellek mellett, ha nem csak az animét és a filmet tekintjük lehetne Maya, Atago, Takao, Fuso, Nagato, Shimakaze, Zuikaku(?), Lexington(!), 2 brit van még, akik eszembe jutnak és nagy eséllyel az alap hajóosztály bekerülhet majd, de ugye most nincsenek brit hajók az egy szem bb-n kívül. Ezenkívül Nagara-calss van még, de ők nincsenek meg. Ja, meg Haguro, Nachi, AShigara a Myoukou-classból.
Ise-class sincs bent, -2 hajó lehetőség, ss sincs, úgy -5 jármű.

Több
8 éve 9 hónapja #14695 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
A publikált 5.3 kiadási hírben említés van arról, hogy lesznek külön küldik ahol hajót vagy kapitányt lehet nyerni + külön lesznek logózva az ARPs küldetések... "Nemsoká" értelme lesz a dolognak...

Oldalmegjelenítési idő: 0.244 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.