ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 9 hónapja #13552 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

dolfikavik írta: Van valami tuti tippetek, hogyan lehet sok repcsit lőni CV nélkül? :) Borzasztó nehezen gyűlik...

Kb sehogy.. Illetve baromi lassan fog összejönni, ha sikerül egyáltalán.. Az első 50 gépet kb két hét alatt lőttem össze normál hajóval.. Majd egy óra alatt a maradék százat, vadászokkal.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13554 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
A cirkálók között van néhány igen jó repülőgyilkos.

Nálam a Cleveland kiválóan teljesít repülők ellen. A rekordom eddig 27 gép volt egy kör alatt. Nyilván kell mázli is hozzá (meg egy nem túl okos CV-kapitány, aki mindenáron rajtad keresztül akarja ráküldeni a csapattársadra a repülőit) de egy jó körben simán összejön 10-15 lelőtt gép.

A Cleveland-en van katapultról indítható vadászgép, ami aktívan tudja támadni a hatókörben található ellenséges gépeket. Emellett lehetőség van egy ún. Defensive AA fire fogyóeszköz használatára. Ez egy időre (talán 40 másodperc) hatékonyabbá teszi a másodlagos fegyverzet működését. Ez ha jól tudom a repülők és minden, a másodlagos fegyverzet hatókörében található ellenséges egység (pl. rombolók) ellen remek hatékonysággal működik.

Ezt a Defensive fire fogyóeszközt 3x tudod használni egy körben, ill. ha megvan a megfelelő 3. szintű kapitányi képességed, akkor ehhez jön még +1 lehetőség.

Én általában azt a stratégiát követem (főleg ha magasabb tier-be sorol az MM, ahol a Cleveland páncélzatához túl nagy csúzlikkal mászkálnak az ellenfelek) hogy megpróbálok a saját CV / BB közelében maradni, megvárva amíg az ellenséges CV ráküldi a repülőrajokat. Próbálok úgy helyezkedni, hogy a rajok útja pont a hajóm felett vezessen át.

Minél több időt töltenek az ellenséges repülőrajok az AA hatótávolságon belül, a rajtuk okozott sebzés annál nagyobb lesz. Ha megvan a megfelelő kapitányi képzettséged, ami a 155 mm-nél kisebb kaliberű ágyúk esetében 20%-kal növeli a lőtávolságod, akkor még jobb a helyzet (ez ugyanis a másodlagos fegyverzet esetében is növeli a lőtávot, így a repülőrajok több időt töltenek az AA hatótávolságodon belül).

Persze más hajóknak is van erős légvédelme (a New Mexico pl. fejlesztett hajótesttel egész jól tud védekezni, de volt már olyan is, hogy rombolóval 10+ gépet szedtem le) de erre a célra igazából a cirkálók az alkalmasak. És ha választanom kellene, mindenképp a Cleveland-et használnám.

Először én is aggódtam a repülős küldetés miatt, de lazán összejött. Nekem pl. a tűzgyújtásos küldi nehezebben ment, de azt is a Cleveland oldotta meg. Már mindkét ARP hajó ott úszkál a kikötőmben.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja tmage által.

Több
8 éve 9 hónapja #13555 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Én a 150 repcsit Bogue-gyal szedtem össze, pár kör alatt megvan, ha legalább 20-at összeszedsz 1 meccs alatt.
Cirkálónál Cleveland, Myokou, és hasonló hajók az ideálisak, jó AA, van vadászgép (ugyan 1, de néha tud valamit) meg AA buff felszerelésnek (kár, hogy újratöltődő felszerelés lett belőle...)

Több
8 éve 9 hónapja #13556 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
csatlakozom, én is a Cleveland-ot javaslom, az enyémen ráadásul AA upgrade is van. ha a szerencse is melletted áll, tényleg el lehet érni 20 körüli repülőt. no persze amikor ment a küldetés, akkor alig volt CV, mérges is voltam ilyenkor rendesen. mostanában valahogy több van.
szóval ahogy a többiek elmondták, Defensive Fire consumables, de nem csak úgy ellőni, hanem amikor kb. 6km-en belül jönnek az ellenséges rajok. ilyenkor nem kell tőlük félni (úgyse téged támadnak valószínűleg), sőt fordulj feléjük, 4-5km-en a legpusztítóbb az AA tűz (de upgrade-el, zászlóval talán 7km-re is fel lehet tornászni).
Defensive Fire-al a Pensacola vagy Nürnberg is megteszi.

nekem amúgy a tűzgyújtás nehezebben megy. most tartok 200 körül, és meccsenként max 10-et tudok összeszedni. viszont tüzet többnyire mindig lehet gyújtani, nincs olyan gond, hogy nem jön CV :)

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13559 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

BigaC írta: nekem amúgy a tűzgyújtás nehezebben megy. most tartok 200 körül, és meccsenként max 10-et tudok összeszedni. viszont tüzet többnyire mindig lehet gyújtani, nincs olyan gond, hogy nem jön CV :)

A tűzgyújtás valahogy nekem is nehezebben jött össze, bár volt már olyan is (Cleveland-del hajókázva) hogy 18 gyújtás becsúszott, majdnem 62K sebzéssel.

Több
8 éve 9 hónapja #13578 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Tűzgyújtáson még dobhat a Victor Lima és India X-Ray zászló, 160mm felett 1%-ot ad, alatta felet. Szóval inkább nehézcirkálóra vagy csatahajóra érdemes felrakni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.314 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.