ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13583 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Amikor csináltam a küldetés ezen részét, mindennnel és mindenkire He lőszerrel lőttem, még csatahajóval is. Igaz, jó pár vesztes csata lett e miatt, de kit érdekel a dolog. Ha haladni kell, hát haladni kell.

A CV-n is olyan setup-t állítottam be, hogy a bombázás legyen a fő támadás iránya. Meg is lett az eredménye. Szinte csak vesztes csatákat mentem azokkal is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Trucker39 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13584 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Trucker39 írta: Amikor csináltam a küldetés ezen részét, mindennnel és mindenkire He lőszerrel lőttem, még csatahajóval is. Igaz, jó pár vesztes csata lett e miatt, de kit érdekel a dolog. Ha haladni kell, hát haladni kell.

lehet, hogy igazad van ebben, de nekem az volt az érzésem, HE-vel hamar kipusztulok, és akkor tüzet se tudok gyújtani :) cirkálóval az a taktikám, hogy AP-vel kezdek és próbálom ritkítani a cirkálókat, aztán ha sikerül, akkor jöhet a HE és a csatahajók.
vagy kísérni a csatahajót és HE-vel gyújtani neki segítségképpen.
igaz cirkálóval nem olyan gáz, mert 10mp alatt átvált upgrade-el...
persze jó játékosnak a csatahajóval se nagy gond HE-vel sokáig játszani, de én még erősen tanulgatom a csatahajókat, inkább cirkálós vagyok. :)

Több
8 éve 9 hónapja #13598 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

dolfikavik írta: Van valami tuti tippetek, hogyan lehet sok repcsit lőni CV nélkül? :) Borzasztó nehezen gyűlik...

Ha nem is saját CV kell, de Diviziós CV kell (össze állni valakivel...) Hogy biztos be legyen vonzva)

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13742 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Nos srácok, akik még az ARP hajókért küzdenek, legyen itt nektek egy kis motiváció :P
A csata elején mindenki rajtam röhögött, nézd rózsaszín arp myoko, mindenki téged fog lőni, stb. Az egy skilles arp csajszi biztos felhúzta magát, mert jót harcoltunk, és a rózsaszín cirkáló előtt és mögött rettegés felhője úszott, lángoló valamint süllyedő hajók képe járt. Nos a csata vége felé már nem röhögtek rajtam :evil: Amúgy prém nélkül 150K hozott volna, szóval érdemes küzdenetek érte, jó kis ingyen prém hajó ez :lol: Használati útmutató, szeresd a japán cirkálókat B)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DragonZ

Több
8 éve 9 hónapja #13744 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Én nővérkéjét kedvelem jobban, a zöld szín nem csapja ki a szememet :D

Gyöngyök: ha meglesz a 10 milla, akkor lesz sorsolás, de ebben azokat is beleveszik, akiknek meglesz a 260 gyönggyel a hajó? Leírásban nem szerepelne, hogy nem vennék ki őket. (Tudom, hogy úgy logikus, hogy kiveszik őket a listáról, de WG, logika náluk? Jó, a kérdőív volt valami)

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13748 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
A gyöngyöknél vagy az lesz, hogy 260, és köszönjük vidd, vagy sorsolás napjáig nem jön meg a kicsike, de akkor is kint leszünk a kalapból... Vagy meg lehet kapni kódként ha megvan, így barátnak adható..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja ledgeri által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.278 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.