ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 8 hónapja #15971 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Pár pillanatig úgy voltam ,hogy lesz torpedóvetője is, ami nem lenne rossz, de minimális gondolkodáskor leesett, hogy a szöveget is el kéne olvasni, nem csak a képet nézni :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15976 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Több
8 éve 8 hónapja #15977 Írta: BigaC

Grievous írta: Pár pillanatig úgy voltam ,hogy lesz torpedóvetője is, ami nem lenne rossz, de minimális gondolkodáskor leesett, hogy a szöveget is el kéne olvasni, nem csak a képet nézni :D

hát amúgy csak a parancsnokok miatt csinálom meg, talán 6-osakat fog adni.
annak nem sok értelmét látom, hogy 3 ARP Kongó fog állni a garázsban... merthogy mindkét nyeremény hajó egy új skinű Tier 5 Kongo.

Több
8 éve 8 hónapja #15979 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Legalább gyűjtői darabok :)
Most lefrissítettem pár módot, meg skin, és most nézem én is mik kellenek, 16 pontos Hiei-ért sok sikert aki megcsinálja :D

Amúgy így érdekes lesz, hogy nálunk Hiei-Haruna, ázsiai szervereken meg Kirishima szerezhető.
Csak kár, hogy nem lehet egyszerre futtatni őket, mint az előzőeket (bár nekem mindegy volt, külön csináltam). Legalább a sárga szín lesz meg előbb, nem a piros :D
(a négyből nekem Kirishima zöldje nem tetszett, Haruna-Kongou színei viszont igen)

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15982 Írta: BigaC
Hát igen, úgy tűnik, gyűjtő leszek :) Ha megunom, visszaváltok egy normál kikötőre.

Amúgy a kapitányos küldetések min Tier 7 hajót igényelnek, azt nehezebb lesz megcsinálni.

Egyébként aki nem vett részt az előzőben, nincs se ARP Kongója, se ARP Myokója így kapitánya sem, és most csak az elsőt tudja megcsinálni, annak kapitány híján lesz egy-kettő használhatatlan hajója? :O És el sem tudja adni... Vagy azért egy sima nullás skillest adnak hozzá?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja BigaC által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15985 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
A legelső küldetés mindjárt egy kapitány, nem?
Tetszenek ezek a küldetések de minek 3 kongo a kikötőbe? Csak a szinekben térnek el és ráadásul nem is látja mindenki..
Mondjuk egy 16 pontos kapitány T5ben elég ütős :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Get200 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.235 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.