ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 9 hónapja #13867 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

ledgeri írta: A gyöngyöknél vagy az lesz, hogy 260, és köszönjük vidd, vagy sorsolás napjáig nem jön meg a kicsike, de akkor is kint leszünk a kalapból... Vagy meg lehet kapni kódként ha megvan, így barátnak adható..

283 gyöngyöm van, de hajót nem kaptam. 250-nél jött az 1misi kredit, de hajót nem kaptam.. Marad a 24.e :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13872 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

GaiusHun írta: ...jó kis ingyen prém hajó ez :lol:

én mindenhol azt olvasom, angol nyelvű wows fórumon is, hogy az ARP hajók nem számítanak prémiumnak pénz és XP szempontjából, mi akkor az igazság? én úgy olvastam egyetlen kézzelfogható előnyük, hogy a kapitányaikat ARP hajók között ingyen lehet trénírozni.

• perp
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13933 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Nem tudom már, hogy hol olvastam, de mintha valamelyik hajnalban belefutottam volna egy olyan félmondatba, hogy az ARP Kongot nem lehet eladni. Jól emlékszem? Ez így van? Mert akkor a repcsis küldetés után nem töröm magam:)

Ráadásul a gyöngyös küldiről is lemaradtam. Azt hittem valami magasabb tierben megkapható küldetésről van szó és csak most csatlakoztam a gyűjtögetéshez. Bár abból legalább ha jól érzékelem némi pénzt és zászlót ki lehet préselni:) Lesz még ehhez hasonló? Szoktak ilyen hajó szerző akciók lenni? Az Emden megvan, azt büszkén le is porolom hetente egyszer-kétszer a garázsban :)

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13992 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Jól olvastad az ARP flotta hajói nem eladhatóak...

A gyöngyös küldit nyugodtan csináld. Ha jól emlékszem 24.-éig tart, így elméletileg kb. 230 gyöngyöt tudsz gyűjteni, ha ezen a héten kezdted csak el.
És így bár a garantált Kamikaze R nem lesz meg, de 150 gyöngy felett benne leszel a 2000 db-nak a kisorsolásában, amire így lehet esélyed.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Dr.OGA által.

Több
8 éve 9 hónapja #14457 Írta: BigaC
Kilőttem egy ARP Myokot a Pensacolával, szerencsés citadeljeim voltak sorozatban.. (vagy a két sör teszi ;)), alkalmam volt közelebbről megfigyelni.
Szerintem így a pályán nem néz ki rosszul, főleg ha ködben van, akkor az a neon elég frankó rajta. Egyébként gondolom sokan vannak, akik nyertek, de nincs tapasztalatuk japán vagy egyáltalán cirkálóval, ők nem nehéz célpontok. Szerintem én is így jártam, amikor nagy arccal bementem az ARP Kongóval a pályára japán csatahajó tapasztalat nélkül :)

Több
8 éve 9 hónapja #14549 Írta: BigaC
hajózott még valaki az ARP Myoko-val?
látom, hogy van rajta 10km-es torpedó, használta valaki sikerrel? (talán 64 v 64 csomós)
ma kipróbálom :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.