Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14619 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

sgt_dog írta: Tegnap este gondoltam kipróbálom a manga Myokót rankedben.Nem rossz,nem rossz,de bakker ami ott megy...Nem csodálkozom Geotigris,hogy ki vagy készülve..:) csatahajóval nem is érdemes bemenni,annyi a dd...magányos harcosok,eszetlenül keringő cirkálók...kemény...Úgy terveztem a következő szezonban ismét ringbe szállok,de a tegnap este elgondolkodtatott érdemes-e..:)

Hát sétagalopp az biztos nem ... :ohmy:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14650 Írta: geotigris9
Esti nekifutás ahhhhhh volt most az utolsó ranked csata és ott volt egy Bensonunk a végén nálunk meg 2 BB 1 CA az ellennél 2 BB 1 CA ....
Írom a DD-nek csak torpedózzon és derítsen írja a chaten ok. vette a lapot erre mit csinál néhány másodperc múlva elkezdi ágyúzni az ellen 1 db CA hajóját természetesen az idiótát itt ki is lövik és szépen elveszítjük a csatát .... Sajnos nem tudtam életben maradni a kérdéses csatában mert szektorfoglalásnál belefutottam a "tutiba" és rögtön bedaráltak, nem igaz, hogy ha odaveszek akkor szinte tuti bukó a vége, mert elcseszik még ha jól is állunk viszonylag... :woohoo:

A kérdéses csata(most már az utolsó mert elfogytak a játékosok úgy fest.. :( ) végeredménye az vicces nagyon, hogy első lett nálunk a noobs DD! :side:

Szóval most ott tartok végén ahol elkezdtem most éjszaka négy csillagra a zászlótól. ..

És mellesleg a még mikor elkezdtem bőven 10.000.000. ezüstöm volt most itt tartok az utolsó ranked csata után este.. :S

OK. akkor muszáj lesz farmólni is közben most... :pinch: ahhhh

No komment!!!!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14660 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem jó ötlet lenne bevezetni a league of legends-hez hasonlóan a team ranked csatákat. Engem nem különösebben zavarnak a bukott meccsek mert nem a csillagokért játszom hanem a pénzért meg az xp-ért és mert a 7v7 jobban tetszik a randomnál.
De amikor ilyen eredménnyel is bukta a csata akkor már szeretnék magam mellé olyan embereket akik tudják, hogy milyen játékkal játszanak :D
Jó lenne ha össze tudnánk rakni innen egy jó csapatot aztán meg sem állni Rank 1-ig :D

Sajnos nem mindig tudtam lőni amit szerettem volna, hiába volt low-hp-n mindkét csatahajójuk, a két romboló valamiért állandóan rám vadászott ás folyton a torpedóikat kellett kerülgetnem. Le is égettek a végén. OK, hogy balansz meg árkád de azért az tök jó, hogy egy romboló az ágyúival el tud süllyeszteni egy csatahajót :D De ez van ezt kell szeretni.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 9 hónapja #14693 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #14715 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem tudom mit tehetnék még hozzá,hogy nyerjünk

copy.com/CX2dEKIIfmEjqW8Q
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #14724 Írta: geotigris9
Írtam ide most egy csomót erre eltűnt ahhhh
Véletlenül be volt csatolva egy PNG. képfájl ez most likvidálta az egész HSZ-t. Mert nem lehet feltölteni PNG.-t.

Oldalmegjelenítési idő: 0.359 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.