Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 9 hónapja #12410 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ne adj Isten, hogy a 15-ös szintnél túljussak, pedig befektettem egy Tier VIII Atago-ra.
A gatyám is rámegy a sorozatos elsüllyesztéseket követő újjáépítésekre :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12411 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ki kell studírozzam az újrajátszás illetve a játékok lementésének fortélyait, vannak csaták, amiket érdemes elmenteni.

Több
8 éve 9 hónapja #12426 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak hát egy két verzióváltás után-hogyha nem videóként őrzöd meg- nem ér semmit kliens nélkül... Bár ha van pár terád erre...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12486 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés

geotigris9 írta: Újabb hihetetlen extra balfasz csapat, csak menekültek végig hiába próbáltam menni foglalni (ugyebár dominancia van) esélytelen volt ... :pinch:

Most már megnézem milyen játékosok voltak a csapatba találomra az utolsó játékost néztem meg, hát a képek magukért beszélnek ... NO KOMMENT! X(

Na így nyerjél ranked kört ..... :sick:

Szerk.: Tele tűzdeli néhány ilyen játékossal az MM a csapatot és el is van döntve a csata végeredménye! :ohmy: :angry:

Hát elég érdekes, én még nem tartom magam olyan játékosnak aki bemehet rankedezni (nem is voltam egyen sem), de lehet rosszul mérem fel magam ezek szerint:) Bár ha ilyen "extra" társakat kapnék valószínű csak arról győződnék meg, hogy nem nekem való a ranked:) Ha másért nem az ideg miatt:)
Egyébként szerintem elérni az 1. szintet bármilyen wg játékban (ha a szerencsére van bízva, kiket kapsz társnak) nem hiszem, hogy van leírható recept rá ... sajnos
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Eper által.

Több
8 éve 9 hónapja #12500 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Nyugodtan menj rankedezni ;) szerintem kb 5 rangig ua mint a random.
Addig ha azt akarja a WG hogy veszíts akkor veszteni fogsz, ha meg nem akkor csak nyersz.(persze kivételek vannak mert ha jól tolod ill ha van még egy hasonló kaliberű társad vesztes csatát fordítani lehet)
Előzőben a 5.rangtól kezdve de főleg 2-3 -nál már nagyon ritkán került össze az ember olyan játékosokkal mint akiről fentebb szó van.
1. rangot meg kitartással és sok szerencsével lehet megszerezni. B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, zstorok75, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #12532 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: Nyugodtan menj rankedezni ;) szerintem kb 5 rangig ua mint a random.
Addig ha azt akarja a WG hogy veszíts akkor veszteni fogsz, ha meg nem akkor csak nyersz.(persze kivételek vannak mert ha jól tolod ill ha van még egy hasonló kaliberű társad vesztes csatát fordítani lehet)
Előzőben a 5.rangtól kezdve de főleg 2-3 -nál már nagyon ritkán került össze az ember olyan játékosokkal mint akiről fentebb szó van.
1. rangot meg kitartással és sok szerencsével lehet megszerezni. B)

engem az tartott vissza, hogy akar a franc tier6-zni :) mindegy, uj korben elkezdtem, mentem Fusoval vagy 20 meccset, gyilkos meccsek voltak, elveztem is, de buktunk, az osszeset buktuk majdnem, jo vagy a felet legalabb :D de romboloval nehez jatszani, es a balfek rombolok miatt hiaba lotem agyon mindenkit, folyton kikaptunk, felcsesztem az agyam, kilestem Bening Wolfot, o Ognevoival tolta szep eredmennyel, nem lehet olyan nehez, kihuztam en is, egy csatat mentem vele, egyetlen egy csatat, megnyertuk, erre onnantol tier8-t megyek :D
ó, és Bensonnal, ó, az valami álomhajó...
nyerni itt se nyerunk ugyan, kell néha nyugtatozzam magam mikor aszondja hogy unfortunated battle, mert nezzetek meg ezt, ez unfortunated ?
a végén a hp-m 90%-a megvolt még, kamikazera indultam mikor egyedul maradtam, de itt idő is lett volna tényleg...
ha a birkacsorda annyit csináll a meccs elején, hogy kimegy a partvonalra és nem löveti agyonmagát, tényleg, ennyi lett volna a dolguk, hogy beforditsak a hajot a terkep szelere elfelé, oszt elinduljanak, utána mehettek volna facebookozni vagy akarmait, akkor megnyerem.
de ezek neeem, ezek segiteni akartak mindenáron...

szal unfortunated battle...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.336 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.