- Köszönetek: 840
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
geotigris9 írta: Valahogy gondoltam.
Tehát én csinálom általában rosszul és amint belépek jelen esetben már 4* R10-e mindig jó csapatba rak és simán hozható lenne csak elbénázom és azért veszít csak egy két hajót az ellen és simán nyernek, igen - biztosan így van.
Ha már osztod nekem az észt megnéztem a profilodat nem igen szaladgálsz te DD-l legfőképpen rankeden, meg úgy egyébként sem, de mégis látatlanban megírod nem jól nyomom.
BB-l nyomod azzal kicsit tovább lehet beleszólni általában a csata kimenetelébe azt ugye tudod.
DD-l egy kisebb hiba és a fenéken találod magad, nincsen óriási távolható HP.
geotigris9 írta: BB-l nyomod azzal kicsit tovább lehet beleszólni általában a csata kimenetelébe azt ugye tudod.
DD-l egy kisebb hiba és a fenéken találod magad, nincsen óriási távolható HP.
geotigris9 írta: Ha gondosan nézted egyébként amiket posztoltam volt olyan is, hogy újra kellet indítanom a játékot, hogy csatába rakjon mert nem rakott be csak a hajómat. DD-l hogy nem tudok időben indulni foglalni meg egyáltalán belépni csatába extrán kritikus. Ezek is bukó körök lettek ..
Ma már csata alatt is kidobott a játék ez mostanában nem volt vagy csak csata után vagy előtte ..
Akkor ezért is én vagyok a béna ? - nem , pedig ez nincs írva a statisztikában ..
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.