- Köszönetek: 1654
Egyetértek azzal h nagy előny. Csak azzal nem h ez befolyásolva van...Mydgard írta: Nagyon sokszor lattam tukor leosztast, pl. egy New Orleans + Chapajev itt es ugyanez ott. Lattam 2 Chapajev vs. 2 Kutuzov leosztast is. Engem annyira nem izgat a leosztas, mint Gaius baratomat, de lassuk be ket egyenlo jatektudasu csapatnal +2 radar, melyet fedezek mogott mondjuk 2 capre, felvaltva hasznalnak gyakolatilag behozhatatlan elonyt jelent. Ezen nincs mit vitatkozni. Jo jatekosoknal mar a +1 is nyerte a meccset, lattam ilyet. Rankeden +1 egy kill vagy foglalt cap (mig a masik csapat keptelen foglalni) oriasi elonyt jelentett. A rankeden nuansznyi elonyok hoztak sokszor a hajszalvekony gyozelmeket, nehany pont, ezer HP. Sok aprosag donto tenyezove valik.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
AtuqShaman írta: Bontottcsirke, te veletlen nem a kormanynal dolgozol?
"...de a statisztikad azt mutatja, hogy...akkor az ugy is van..."
Tudod, az elmelet es a gyakorlat elmeletileg ugyan az. De a gyakorlatban teljesen elternek egymastol. Es ezt nem viccnek szantam.
bontottcsirke írta:
AtuqShaman írta: Bontottcsirke, te veletlen nem a kormanynal dolgozol?
"...de a statisztikad azt mutatja, hogy...akkor az ugy is van..."
Tudod, az elmelet es a gyakorlat elmeletileg ugyan az. De a gyakorlatban teljesen elternek egymastol. Es ezt nem viccnek szantam.
Az kéne még
Ne keverd ezt a statisztikát egy olyannal amikor megkérdeznek 500 random embert és csak azoknak a véleménye alkotja az eredményt. Ebben MINDEN meccs benne van és emiatt igenis meg lehet állapítani sok mindent belőle.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.