- Köszönetek: 840
ledgeri írta: Az egyik irányba menetel, mikor a tübbi másik irányba megy igen használható taktika:
-spot mindkét oldalon
-ha használható emberünk, akkor csali azon az oldalon (rátüzelők spottolódnak, talán DD utána ered fogni őt (-1 a frontvonalról) cruiserek valakinek kereszben nyitottabb mapokon.
-ha odamegy a többség, vagy a fele, akkor a másik oldalon biztos túlerő, ha hasonlóképp 1-2 ott, akkor balanced, vagy nem túl inba ellen cap a solózós oldalán.
ha a solo-s oldala tisztázott, akkor kereszbe lehet lődőzni azokat, akik beálltak irányba - a többség ellen.
De én is találkoztam egy olyan K1NGS-essel, aki a vörös háromcap-es mapon beállt a délebbi cap déli oldalába, nem füstölt, nem lőtt, majd 10:00 körül átment a másik cap-be befüstölt, és kiszonározta egy atago, majd írta, hogy ő mindent megtett...
Az ilyen szomorú..
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta: Kb ezt szoktam tapasztalni én is, hogy 1-2 hajó elmegy az egyik bázisra, ha 3 van és vagy jól járnak vagy nem.
De a Kutuzov csapattársam a bázistól messze is volt és nem is mozdult sokáig, csak írt a chatbe.... (hot spot, északi részen kezdtünk, mi mentünk A-ra, ő elindult C-re, de a felső szigeteknél megállt...
Amúgy egyik mapon most komolyan tényleg bejátszódták azt, hogy 2 bázis egymáson van? Xd (van az A bázis és azon belül van egy B, C külön van már, de wtf érzésem volt mikor először megláttam)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.