Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48606 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Az egyik irányba menetel, mikor a tübbi másik irányba megy igen használható taktika:
-spot mindkét oldalon
-ha használható emberünk, akkor csali azon az oldalon (rátüzelők spottolódnak, talán DD utána ered fogni őt (-1 a frontvonalról) cruiserek valakinek kereszben nyitottabb mapokon.
-ha odamegy a többség, vagy a fele, akkor a másik oldalon biztos túlerő, ha hasonlóképp 1-2 ott, akkor balanced, vagy nem túl inba ellen cap a solózós oldalán.
ha a solo-s oldala tisztázott, akkor kereszbe lehet lődőzni azokat, akik beálltak irányba - a többség ellen.

De én is találkoztam egy olyan K1NGS-essel, aki a vörös háromcap-es mapon beállt a délebbi cap déli oldalába, nem füstölt, nem lőtt, majd 10:00 körül átment a másik cap-be befüstölt, és kiszonározta egy atago, majd írta, hogy ő mindent megtett...
Az ilyen szomorú..

Tízből kilencszer ha valaki külön megy annyit ér el, hogy random helyen fossá lövik vagy nem hal ugyan meg de teljesen haszontalan a csapat számára.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja bontottcsirke által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #48608 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Tapasztalataink újfent különböznek...

Több
6 éve 10 hónapja #48610 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
Nah megturaztattam magamat ma rankeden, mentem vagy 20 meccset, de eleg lett volna 2 is, pont ugyanott tartanek... :silly:

A regi godor, neha ujbol belelep az ember. :whistle:

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48611 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kössetek kompromisszumot: r10 fölött ledgerinek van igaza, r10 alatt meg bontottcsirkének! :whistle:
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bontottcsirke

Több
6 éve 10 hónapja #48615 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Kb ezt szoktam tapasztalni én is, hogy 1-2 hajó elmegy az egyik bázisra, ha 3 van és vagy jól járnak vagy nem.

De a Kutuzov csapattársam a bázistól messze is volt és nem is mozdult sokáig, csak írt a chatbe.... (hot spot, északi részen kezdtünk, mi mentünk A-ra, ő elindult C-re, de a felső szigeteknél megállt...

Amúgy egyik mapon most komolyan tényleg bejátszódták azt, hogy 2 bázis egymáson van? Xd (van az A bázis és azon belül van egy B, C külön van már, de wtf érzésem volt mikor először megláttam)

Több
6 éve 10 hónapja #48616 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Kb ezt szoktam tapasztalni én is, hogy 1-2 hajó elmegy az egyik bázisra, ha 3 van és vagy jól járnak vagy nem.

De a Kutuzov csapattársam a bázistól messze is volt és nem is mozdult sokáig, csak írt a chatbe.... (hot spot, északi részen kezdtünk, mi mentünk A-ra, ő elindult C-re, de a felső szigeteknél megállt...

Amúgy egyik mapon most komolyan tényleg bejátszódták azt, hogy 2 bázis egymáson van? Xd (van az A bázis és azon belül van egy B, C külön van már, de wtf érzésem volt mikor először megláttam)

Kláncsatán is így volt. Nekem tetszik az a map. Addig örüljünk míg nem raknak epicentert :lol:

Oldalmegjelenítési idő: 0.318 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.