Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #48280 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hogy a fenébe lehet ebben a rangsorolt csatákban eljutni az első 5 helyezettig, pláne elsőnek lenni?
Basszus tegnap óta 10-12 hely között mozgok folyamatosan és halvány esélyem sem volt még hogy 10 alá jussak. Ahogy elérem a 10. helyet máris jön zsinórban két-három vereség és máris vissza...
Nem tudom, ez valahogy lehetetlen feladat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #48282 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex0303 írta: Hogy a fenébe lehet ebben a rangsorolt csatákban eljutni az első 5 helyezettig, pláne elsőnek lenni?
Basszus tegnap óta 10-12 hely között mozgok folyamatosan és halvány esélyem sem volt még hogy 10 alá jussak. Ahogy elérem a 10. helyet máris jön zsinórban két-három vereség és máris vissza...

En a 20.rol nem tudok kijutni es nem azert mert en vagyok balek.

Több
6 éve 10 hónapja #48286 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem 13 1 csillagról hogy 12 1 csillagra jussak kellett 4 csata, 1. kör bismarckkal ne mvolt gond, aztán jött egy amagis, top 1 voltam hála az égnek, utána utolsó, torpedóval és fókusszal kiszedtek (mellettem tirpitz, ő vígan megúszott minden, remélem szonárt használt legalább...) , aztán a meccs végén Kagerounk cap helyett chapayevre ment rá, ilt NC-nk sziget miatt nem tudott rá lőni, ilt írta, hogy lassú a hajója... (ja, NC ami FBB kb)
aztán amagi win, majd a Bismarckkal:

Azt a leborult, 998-ra ért be Edinburg a capra, áh, overpeneztem a Monarchot, és megmaradt 3k p-n, de túl jó a camoja, ezért nem tudtam felspotolni, először meg azért nem akartam rárusholni, mert nem tudtam ,hogy becappel a benson.... (fel tudtam volna spotolni egyáltalán? Xd )

Ahhoz képest amit flamu mondott, eddig Bismarcknak látom létjogosultságát, viszonylag sok közelharc volt, ahol jól jöttek a másodlagosok.
Mellékletek:

Több
6 éve 10 hónapja #48287 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Kérdés
Érdekes ez a Ranked, én , mint tier 8-ban csak Tirpitz-el rendelkező, nekiálltam... Nos.
Én nem érzem (még) a Tirpitz-et. De: Sebzek brutálisan szánalmas 30k-t vele az egyik csatában. Konkrétan még elnézést is kértem. Csata végén 3. voltam xp-ben.... Azért akkor leesett az állam.. akkor a többiek mit csináltak??? :blink:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Jaszon, Drogon_Rider

Több
6 éve 10 hónapja #48303 Írta: Roland
Roland válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex0303 írta: Hogy a fenébe lehet ebben a rangsorolt csatákban eljutni az első 5 helyezettig, pláne elsőnek lenni?

nagyon sok türelem kellene hozzá ami nekem sincs meg sajnos. az a gáz hogy már elléptek a gondolkodó és értelmes /nem bántani szeretnék senkit/ játékosok. annyi az idióta hogy komolyan mondom különbeket tartanak bezárva mint akik játszanak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman, Jaszon

Több
6 éve 10 hónapja #48305 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Nálam már régóta a 10 a cél, felesleges tovább idegelni magam.
Az amúgy is kb reálisan tükrözi a képességeimet :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.302 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.