Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #48530 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
Én napok óta képtelen vagyok 16-ról átvergődni 15-re. Még adok neki pár esélyt -kell a jutalom zászló-, de tovább biztos nem megyek :angry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #48534 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Rászántam mg magamat, nagy nehezen meglett a 11, és jó, hogy 12 és 2 között nincs biztos megálló pont, vész esetén :S

Mellékletek:

Több
6 éve 10 hónapja #48535 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Felállás: 1 romboló, 1 cirkáló 1 hordozó, a többi csatahajó. Az ellenfél rombolója mintha felszívódott volna, közben megy a pofozkodás. Megszerezzük az egyik zónát, míg az ellenfél késve a másikat, a rombolónak se híre se hamva. Beírom, hogy a hordozó azonnal tűnjön el onnan ahol áll (kezdő pozíció), mert a romboló érte megy. Erre valaki írja, hogy nem mert afk. 3 perc múlva a hordozótól 5 km-re megjelenik a Z-23... A többit már ti is ki tudjátok találni, végeredmény lekváros bukta.

Több
6 éve 10 hónapja #48536 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
Delelott mentem par kort, jott par csillag. Amikor osszevissza campelo, mindenkinek az oldalat mutato, stock NC-vel rakott ossze es oltari makkal nyertunk, mar tudtam hogy az volt az utolso csatam.Gondoltam este megint megkisertem a WG random goddesst, kegyeibe fogadott. Jo csapatok, jo csatak. :) Azt hiszem most erdemes megallni.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Capt_BuvarKund, Jaszon

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48602 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Annak mi értelme, hogy RANKEDET valaki SOLOBAN akarja játszani? Mármint totál nem hallgat a csapatra, semmit se csinál, cserébe meghal a nagy semmi tevés után, mikor túlerő jelenik meg előtte, amit meg tudott volna oldani korábban.
EGy Milan nevű emberke volt Kutuzovval, képet sajna nem készítettem, bukó meccs volt ofc, ha ő is csinált volna valamit, le lehetett volna hozni, mert csak egy Atago volt az oldalán...

szép, 11-2 és 11-1 között szambáztam pár meccs alatt... 40 meccset ír eddig a rendszer amit mentem, 15-ről 11-re 40 meccs egy kissé sok, TÚLSÁGOSAN IS SOK :dry: Mi a jó isten van a rankeddel most?
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Grievous által.

Több
6 éve 10 hónapja #48604 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Az egyik irányba menetel, mikor a tübbi másik irányba megy igen használható taktika:
-spot mindkét oldalon
-ha használható emberünk, akkor csali azon az oldalon (rátüzelők spottolódnak, talán DD utána ered fogni őt (-1 a frontvonalról) cruiserek valakinek kereszben nyitottabb mapokon.
-ha odamegy a többség, vagy a fele, akkor a másik oldalon biztos túlerő, ha hasonlóképp 1-2 ott, akkor balanced, vagy nem túl inba ellen cap a solózós oldalán.
ha a solo-s oldala tisztázott, akkor kereszbe lehet lődőzni azokat, akik beálltak irányba - a többség ellen.

De én is találkoztam egy olyan K1NGS-essel, aki a vörös háromcap-es mapon beállt a délebbi cap déli oldalába, nem füstölt, nem lőtt, majd 10:00 körül átment a másik cap-be befüstölt, és kiszonározta egy atago, majd írta, hogy ő mindent megtett...
Az ilyen szomorú..

Oldalmegjelenítési idő: 0.327 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.