Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #48375 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés

Nik0nosz írta:

Mydgard írta:

Gaga írta: Rankedben ha nem csapatjátékos csapatot kapsz lehetnél bármivel akkor is bukta...ezért érdemes rombolóval menni,1 cap+50k sebzés,tuti top xp...ha meg mégsem akkor 95%-ban nyert a csapatod.

En elegge leegyszerusitem a jatekot ha Bensonnal megyek: "All go to A, I check B". Igy rajtam mulik a csata, ha nem vagyok b*lfasz + van egy kis szerencsenk is, akkor nyerunk. A Bensonnal barmelyik masik rombolot le kell rendezni 1v1 pvp-ben, nincs mese, ezert pakoltam bele 19-es kapitanyt is. Basic+advanced firing traininggel 13+ km lotavval tudod zavarni soloban a csatahajoikat, ami rohadt zavaro tud lenni. Nekem azert tunik jonak ez a variacio, mert igy novelem a sajat es csokkentem a csapattarsak rahatasat a csata vegkimenetelere + jo esellyel meg van a loose top XP, ami nagyon lenyeges szempont.

A ranked rohadt frusztralova tud valni a liftezes miatt, most probalom mashogy csinalni a dolgokat. Amugy le szoktam duplazni az Amagit es Bismarckot is, de mindig felek hogy bekapok egy komoly veszto szeriat veluk. Van egy olyan hulye szokasom, hogy addig megyek egy hajoval, amig le nem duplazom... :lol:

Lo yangot mondjuk nem gondolom 1v1 esélytelennek benson ellen..SŐT...AFT meg fölösleges mikor RPF sokkal hasznosabb itt pláne ha egy oldalra mész DD-vel

Igen a Lo problemas, fust+sonar eseten el kell kerulni. Amugy sima pvp-ben mehet a box.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #48379 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én Akizukival próbálkoztam, de.....

Több
6 éve 10 hónapja #48395 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés
A Bismarck osztalynak is adogatja azert.

Több
6 éve 10 hónapja #48396 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Érzés, mikor bemegyek rangsorolt csatába alap Bismarckkal és New Orleans-al, felülmúlhatatlan. :pinch:
Már egyik sem az!

Több
6 éve 10 hónapja #48409 Írta: Campista
Campista válaszolt a következő témában: Kérdés
Grat

Több
6 éve 10 hónapja #48459 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Kesz, 15nel megall az emberek tudomanya.
HA nyerek a kovetkezo tuti bukta. Mert a gep 11esek ellen kuld be. Nem hiszem nincs 15os. Jo hogy nem rank 1 ellen kuld.

Oldalmegjelenítési idő: 0.295 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.