- Köszönetek: 773
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Gaga írta: Rankedben ha nem csapatjátékos csapatot kapsz lehetnél bármivel akkor is bukta...ezért érdemes rombolóval menni,1 cap+50k sebzés,tuti top xp...ha meg mégsem akkor 95%-ban nyert a csapatod.
Mydgard írta:
Gaga írta: Rankedben ha nem csapatjátékos csapatot kapsz lehetnél bármivel akkor is bukta...ezért érdemes rombolóval menni,1 cap+50k sebzés,tuti top xp...ha meg mégsem akkor 95%-ban nyert a csapatod.
En elegge leegyszerusitem a jatekot ha Bensonnal megyek: "All go to A, I check B". Igy rajtam mulik a csata, ha nem vagyok b*lfasz + van egy kis szerencsenk is, akkor nyerunk. A Bensonnal barmelyik masik rombolot le kell rendezni 1v1 pvp-ben, nincs mese, ezert pakoltam bele 19-es kapitanyt is. Basic+advanced firing traininggel 13+ km lotavval tudod zavarni soloban a csatahajoikat, ami rohadt zavaro tud lenni. Nekem azert tunik jonak ez a variacio, mert igy novelem a sajat es csokkentem a csapattarsak rahatasat a csata vegkimenetelere + jo esellyel meg van a loose top XP, ami nagyon lenyeges szempont.
A ranked rohadt frusztralova tud valni a liftezes miatt, most probalom mashogy csinalni a dolgokat. Amugy le szoktam duplazni az Amagit es Bismarckot is, de mindig felek hogy bekapok egy komoly veszto szeriat veluk. Van egy olyan hulye szokasom, hogy addig megyek egy hajoval, amig le nem duplazom...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.