- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: a prémium hajós/előfizetős több kreditet és XP-t kap, gyorsabban képez kapitányt, ennyi az összes előnye.
a csatában semmiféle előnyt nem tapasztaltam, se hajó viszonylatban, se előfizetés viszonylatban, megtapasztaltam az összes variációt.
sőt, kifoghatsz olyan csapatot, hogy bekiabálja valaki, hogy "fókuszálj a gazdag csávókra" (prém hajókra) és akkor még hátrányban is fogod érezni magad és sokszor van, hogy prém hajóban ülve ott van rajtad a nyomás, hogy megmutasd, játszani is tudsz, nem apuci vette a hajót
de hogy valami zavarót én is megemlítsek, nekem a dmg RNG néha kicsit gyanús. sokszor érzem úgy csatahajóban, hogy ez a csata meg van átkozva, egymás után sorozatban overpen, minimális sebzés. azt se értem mi van akkor, ha megjelenik az átütés ikon, de semmi sebzést nem számol. befullad a gyújtó?
Acetil_coenzim_A írta: Üdv!
Elnézést kérek, hogy paradicsom/narancs létemre beleszólok a félistenek vitájába, de azt hiszem muszáj elmondanom a véleményemet.
Én úgy vettem észre, hogy egy csata végeredménye együttesen függ az adott egyén döntéseitől, amit sok minden befolyásol, a csapattársak döntéseitől, melyeket ugyanaz a piszkosul sok tényező befolyásol, mint az előbbit, és az MF (mázli faktor - aki nem látta a S megint dühbe jövünk c. filmet, akkor nézze meg mert egy mondatban leírják, hogy mi az:, és jól). A prémium fióknál pedig azt vettem észre, hogy alapvetően jobban tudok teljesíteni, de ennek nem a rendszer az oka, hanem egyszerű pszichológia. Az ember felbátorodik akkor, ha 50%-al több jön be ugyanazért a teljesítményért, és ilyenkor nem aggódik a kiadás oldal miatt, ha a nyereség oldal jóval nagyobb, mint előtte. De, ha ez túlzásba esik át, akkor a teljesítmény drasztikusan romlik, ami a meggondolatlan döntésekből ered. Én pedig nagyon gyakran hozok meggondolatlan döntést még prémium nélkül is, és ezért tartok ott, ahol tartok.
Utólag is elnézést kérek mindenkitől, akinek ezúton a lelkébe tapostam!
Jó játékot!
ladanyi írta: Ez egy játék és nem a való világ és értelmetlen időt pocsékolni lojalitásból vesztes csatába. Minden fizetős játékban előnye van annak aki fizet naivitás azt hinni, hogy ez nem így van. A wot egy alapjában megújulásra képtelen játék volt amikor kiléptem kb. 2-3 éve, de akkor a nagyobb "menő" játékosok visszajártak pedofilkodni az 1-3 szintre ahol a kezdőket halomra tudta lőni, hogy a stat-ja jó legyen. Az sem gerincesebb mint elhagyni egy eleve vesztes csatát.
ladanyi írta: 2 alapvető dologgal tisztába kell lenni. MINDEN játékban a fizetős játékos a fontos. Ha valaki béna de fizetős valamilyen módon el kell érni, hogy javuljon, de ne annyit, hogy kilépjen a fizetős szerepből. Tehát valamilyen szintű manipulációnak itt is lenni kell mert a "béna fizetős" egyik végletben azt látná hiába fizet és lelépne, másikban pedig azt hinné magáról, hogy olyan jó lett, hogy már nem kell belefektetnie a játékba. Tehát kis manipuláció (pl. pontosabb lövések, nagyobb sebzési átlag és ellenkezőleg) biztos van. A másik meg a játékosok kevés száma. Ha alapesetet veszünk a fele béna a fele nem. Na most kis játékos számnál esélyesebb, hogy az egyikből többet kapsz és ez eldönti a csata sorsát. A hajók összesorsolásában is szerepe van kevesebb játékosból nehezebb összeválogatni és lássuk be a játékosok száma nem igazán emelkedik. Én általában ha az első 3-5 percben elveszítünk 3-4 hajót míg az ellen egyet sem, automatikusan kilépek, nem pocsékolom az időt. Nem játszom olyan csatákat ahol 5 romboló van csapatonként és még pár szűrővel teszem kellemessé és mérgelődéstől mentessé a játékot.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.