Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35616 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Leopardusz, értem a magyarázatot, és alapként elfogadható. De tudod nem hiszek a véletlenekben, és túl sokszor ismétlődik ugyanaz a képlet.... de legyen igazad. Én sajnos másként élem meg.... és velem együtt sokan.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35617 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Ilw99, tegnap mentél 4 meccset, az kemény minta... ma még 4et, az is az..... Összesen 8 meccs, aminek több mint felét megnyerted , de akkor is csak 8, az aztán kőkemény minta.... :lol:
várj meg 100 meccset, annak fele meg lesz nyerve, s akkor majd nem lesz amiért szólj

Az 1000 2000 dmg meg jól tudod h mi, overpen. Nekem abból legtöbb akkor van, ha sok sebzéssel fejezem be a csatát, egyszerűen azért, mert akkor sokat lövök, v na, találok
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja leopardusz által.

Több
7 éve 9 hónapja #35618 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem csak a rankedre gondoltam,hanem úgy globále,random,ranked...

Több
7 éve 9 hónapja #35619 Írta: Roland
Roland válaszolt a következő témában: Kérdés
igen tiszta sor hogy random és értem amit mondasz csak a mérlegnek 2 vége van és nincs egyensúly. sz esetek 70%-ban mélytorok fokozóval megyek játékban mert folyamatosan sz.....t a WG a csapatelosztással. de azt veszem észre hogy nem egyedül vagyok így hanem elég sokan vagyunk. és talán ez gondolatot ébreszthetne benned is hogy valami nem kóser ha már ennyien szenvednek akik amúgy eredményesen tudnak játszani átlagban.

Több
7 éve 9 hónapja #35620 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés

Roland írta: sziasztok. azt megjegyezném egy előbbi bejegyzésre hogy igen érdekesen állnak össze a csapatok. többször voltam olyan meccsben hogy az ellenél berakott 2 belfastot meg 2 fijit a mi csapatunkba meg myokot meg pensakolat. vagyis az összes füst és radar az ellenél nálunk semmi és akkor legyél ügyes. egész meccsen nem láttam hajót csak füstöt meg az abból érkező lövéseket. hát fel is hagytam a rankedel . :blush:

Ilyen nekem is volt, én voltam Belfastal, úgy kikaptunk mint a sz.r .
Egyébként milyen céllal és milyen statisztika alapján manipulálja a WG a meccseket, főleg rankedbe ?

Már csak kb. 150 meccs van hátra, a felével megvagyok:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, leopardusz, Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35621 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

Roland írta: igen tiszta sor hogy random és értem amit mondasz csak a mérlegnek 2 vége van és nincs egyensúly. sz esetek 70%-ban mélytorok fokozóval megyek játékban mert folyamatosan sz.....t a WG a csapatelosztással. de azt veszem észre hogy nem egyedül vagyok így hanem elég sokan vagyunk. és talán ez gondolatot ébreszthetne benned is hogy valami nem kóser ha már ennyien szenvednek akik amúgy eredményesen tudnak játszani átlagban.

Egészen pontosan mire célzol, hogy és mit manipulál a wg, csatát, mmet, rngt, kinek, és főleg hogy miért? Részletezd kicsit ha már ezt emlegeted, h tudjuk, mire is gyanakodsz, v gyanakodtok...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Corvinus, Imre777, Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.