- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Roland írta: sziasztok. azt megjegyezném egy előbbi bejegyzésre hogy igen érdekesen állnak össze a csapatok. többször voltam olyan meccsben hogy az ellenél berakott 2 belfastot meg 2 fijit a mi csapatunkba meg myokot meg pensakolat. vagyis az összes füst és radar az ellenél nálunk semmi és akkor legyél ügyes. egész meccsen nem láttam hajót csak füstöt meg az abból érkező lövéseket. hát fel is hagytam a rankedel .
Egészen pontosan mire célzol, hogy és mit manipulál a wg, csatát, mmet, rngt, kinek, és főleg hogy miért? Részletezd kicsit ha már ezt emlegeted, h tudjuk, mire is gyanakodsz, v gyanakodtok...Roland írta: igen tiszta sor hogy random és értem amit mondasz csak a mérlegnek 2 vége van és nincs egyensúly. sz esetek 70%-ban mélytorok fokozóval megyek játékban mert folyamatosan sz.....t a WG a csapatelosztással. de azt veszem észre hogy nem egyedül vagyok így hanem elég sokan vagyunk. és talán ez gondolatot ébreszthetne benned is hogy valami nem kóser ha már ennyien szenvednek akik amúgy eredményesen tudnak játszani átlagban.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.