Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35633 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Persze hagyjuk az összeesküvés elméleteket, de azt is, hogy a wg nem manipulál, mert ez nagymértékű ... csúsztatás lenne... vagy fogalmazzuk úgy ... rng ... ja.. meg mm.

a WG pénzt akar keresni. ezen nincs vita.
a játékot megbonyolítani olyan szinten, hogy figyeli és nyilvántartja az egyes játékosok fejlődését, és bizonyos paraméterek esetén mondjuk beleszól a lövedék szórásába, az ellenséges csapat MM-jébe, stb, mondjuk ez elég gáz szerintem, ha úgy proballja összeegyeztetni a csapatokat, hogy mind a 24 játékosnak az egyedi paramétereit figyeli, de legyen. pénzbe kerül leprogramozni, sokat bonyolít a dolgon, de megoldható.

viszont, azt mond el nekem légyszíves, ebből hogyan származik bármilyen profitja a WG-nek ?

a WG abból él, hogy te veszel havi prémet. nem tökmindegy neki, hogy ha már vettél, akkor rankeden töltöd az idődet, vagy normál random meccsen ?

neked, mint játékosnak van különbség az 55% win rate, meg az 58 között. neked, mint játékosnak számít, hogy 2500-k vagy egy százezres listán, vagy 83 000-k. de tényleg azt gondolod, hogy a Wg-nek számít bármit is az, hogy ki van az egyik, és ki a másik helyen ? és annyira számít, hogy ezért nem kevés eurót is áldoz ? :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #35635 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
Alapvetően egy dolog befolyásolja, hogy melyik csapat nyer vagy veszít: mi, a játékosok.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Corvinus, Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35636 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Premier Liga :cheer: :

Gneisenau ontja a másodlagos killeket, plecsnit :woohoo: :

Igaz ha adott a helyzet én belemászok az ellenfelek arcába. :P
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, leopardusz, Jaszon, SeahawkHUN

Több
7 éve 9 hónapja #35637 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Kérdés
Idézet:
"Arról van szó, hogy random válogatja a rendszer a játékosokat, és nem mérlegeli a játékosok képességeit. Ha így lenne, már sok játékos rég ranked 1-ben lenne."

Minden játékban a játékosok csak igen kis százaléka jut el a TOP szintig úgy kb a 3% és akkor sokat mondtam.
Itt is ez van. A szintek lépésében van annyi eltérés ,hogy ha legjobb vagy a csapatban akkor még csillagot se buksz ami nagyon fontos dolog. Szerintem ha tényleg jó játékos valaki akkor biztos felfelé tolja magát ha meg nem és még van mit tanulnia visszacsúszik előbb utóbb.
Játszottam évekig LOL-t (League of legends) akinek nem ismerős. Ott a ranked ennél durvább. Van 7 szint Bronztól a Kihívó szintig. Minden szintben kivéve a Kihívókét van 5 további szint 1-5ig. A szintlépésekhez pontokat gyűjtesz úgy, hogy kb 5 győztes meccs 1 kisszint.
Ott is ugyanilyen nyomi vs progamermásikcsapat meccsekből van a legtöbb. Nincs manipulálva nincs is rá szükség mert sok a játékos. Max 1 szint eltéréssel kerülnek össze a játékosok így körülbelül azonos képességű játékosok játszanak egymás ellen. Pl A Gold a Silverrel stb..
Ebben a rendszerben kismilló meccset kell lejátszani,hogy jussál valamire és ráadásul minden szezon végén mint itt ,visszasorol aztán új besorolókat kell játszani. Nagyrészt 1 lépés előre 2 hátra.
Ehhez a rendszerhez képest a WOWS ranked egy semmiség.
A LOL játékosok kb 1% a PRO a többi meg csak azt hiszi ,hogy az v az akar lenni...
Csak azért írtam le ezt mert arra szeretnék rávilágítani ,hogy más rendszerekben is ugyanez a helyzet csalás nélkül.
Se a LOLban se itt nem tudod kit kapsz magad mellé mert a rendszer azt nem tudja ,hogy kik a jobb játékosok. Aki most rank 10 az lehet szezon végére rank1 de rank 12 is...
Szerintem aki eléri mondjuk a rank 5-t az már valamit biztos másképp csinál mint az aki r20-r10 között toporog. Lehet jobb a helyzetfelismerő képessége? Esetleg jobban céloz? Vagy csal ! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
7 éve 9 hónapja #35642 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Kérdés
2 alapvető dologgal tisztába kell lenni. MINDEN játékban a fizetős játékos a fontos. Ha valaki béna de fizetős valamilyen módon el kell érni, hogy javuljon, de ne annyit, hogy kilépjen a fizetős szerepből. Tehát valamilyen szintű manipulációnak itt is lenni kell mert a "béna fizetős" egyik végletben azt látná hiába fizet és lelépne, másikban pedig azt hinné magáról, hogy olyan jó lett, hogy már nem kell belefektetnie a játékba. Tehát kis manipuláció (pl. pontosabb lövések, nagyobb sebzési átlag és ellenkezőleg) biztos van. A másik meg a játékosok kevés száma. Ha alapesetet veszünk a fele béna a fele nem. Na most kis játékos számnál esélyesebb, hogy az egyikből többet kapsz és ez eldönti a csata sorsát. A hajók összesorsolásában is szerepe van kevesebb játékosból nehezebb összeválogatni és lássuk be a játékosok száma nem igazán emelkedik. Én általában ha az első 3-5 percben elveszítünk 3-4 hajót míg az ellen egyet sem, automatikusan kilépek, nem pocsékolom az időt. Nem játszom olyan csatákat ahol 5 romboló van csapatonként és még pár szűrővel teszem kellemessé és mérgelődéstől mentessé a játékot.

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35644 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
És olyankor nem szoktál kilépni, amikor az első 3 perc után vezettek 4 hajóval?? :angry:
Tisztességtelenség játékostársaiddal szemben, amikor kilépsz. Nem a wgvel szemben, hanem a többi sorstársaddal szemben... A való életben ilyesmiért leütnék a kalapod a fejedről... :whistle:

Tessék felfogni, hogy ez csak mese, urban legend, h a fizetésre jobban teljesitesz. Aki szar az prémmel is szar lesz, aki meg jó játékos az prém nélkül is 55 sz. felett lesz.
A játékosok 80 százaléka meg gyenge, ez tény. Meg lehet nézni a wot statisztikákat, exponenciálisan csökken a wn8 emelkedésével a játékosok száma.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Corvinus, Imre777

Oldalmegjelenítési idő: 0.300 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.