Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35607 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Az a baj srácok, hogy ez a ranked a wg részéről befolyásolva van, hiába mondtok nekem bármit, hogy lehet az, hogy egymás után van 4 győzelmed, majd utána simán 4 vereség? Voltak olyan győzelmek, hogy hajóveszteség nélkül hoztuk le, utána meg nálunk ugyan ez, előre megtudtam jósolni a klán ts-en, ezen röhögtünk, utána meg dühöngtem, hogy pontosan megmondtam a csata elején, mi lesz, győzelem vagy vereség. Szóval a wagraming-nál aljasabb céget nem hordott hátán a föld. Nagy nehezen elértem a hatos szintet, kíváncsi leszek itt lesz-e ugyanolyan mértékű szívatás.
Egy apró példa a ranked játékosokra...:

Nagyon sokáig eddig engedett és innen mindig vissza dobott....... és mindig innen.. Véletlen lett volna???? Mindegy, 6. rank szint elérve... kapja be a WG.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Mydgard

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35609 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Sztem igen, véletlen és nincs befolyásolás. Ranked végén nézd meg a győzelmi arányod, ott lesz 50 körül. Vagy akár 100 meccs után ugyancsak 50 felé lesz. Akkor meg mi a feltűnő? Ott tévedtek, sztem, h pár meccsből már következtetéseket vontok le, ami nem reális, a statisztika nagyobb mintán műkdik csak.

Mi lenne a reális szted, egy győzelem majd egy vereség? :P Még egy majd még egy... Ha már nagyon jó vagy, 2 gyözelem majd egy vereség? :lol:
Meg is unnád... :silly:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Jaszon, SeahawkHUN

Több
7 éve 9 hónapja #35611 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Kérdés
Én sem hiszek ebben az előre lejátszott dologban.
Ezt már egyszer leírtam korábban de mindegy...
Ha veszel két csapatot ami úgy van összeválogatva mint mi tizenévesen a grundon focihoz, ahol senki nem ismerte a másikat, akkor érdekes meglepetésben lesz részed...
Ha a két csapatot csak az alapján válogatod össze ,hogy a csapatok tagjai egy idősek akkor azzal nem számoltál,hogy van aki ügyesebb és van aki kevésbé ügyes játékos. Ez viszont csak 1-2 meccs után fog kiderülni nem egyből. Ilyenkor volt az ,hogy elkezdtük újra elosztogatni a csapatokat.
A gond az ,hogy itt állandóan az első meccset játszod végtelenítve!
Magyarán a wg nem nézi ,hogy Vérpistike 200 meccsel a háta mögött hajtotta ki a Gneisenaut ami egyébként avatott kezében csodafegyver de ő csak 35k -t tud majd sebezni egész meccsen miközben a fele idejét a chateléssel tölti anyázva a többieket ,hogy nem csinálnak semmit.
A másik oldalra meg beosztja MrProgamer játékost aki 8000 meccsel a háta mögött bejön és ugyan azzal a vassal 130k-t sebez 3-4 citadellával 4 süllyesztéssel mondjuk.
Gaius amiről te beszélsz az azért következik be mert az egész rendszer ebből kifolyólag RANDOM.
Ha a te csapatodban több a Vérpistike nagy valószínűséggel kikaptok.
A másik része a dolognak mire van nagyobb valószínűség?
Arra,hogy tök egyenlően fogja leosztani a csapatokat vagy egyenlőtlenül? Naná ,hogy az utóbbi! Egy rendszer ami csak a tiert nézi és azt ,hogy adott mennyiségű hajó legyen egy csapatban attól ne várjuk el ,hogy majd egyenlő leosztású meccseket fog produkálni. Ez nem azt jelenti,hogy én egyet értek ezzel csak egyszerűen ez van.
Azt hiszem erre van a régi mondás: Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Corvinus, Jaszon, kg1003

Több
7 éve 9 hónapja #35613 Írta: Roland
Roland válaszolt a következő témában: Kérdés
sziasztok. azt megjegyezném egy előbbi bejegyzésre hogy igen érdekesen állnak össze a csapatok. többször voltam olyan meccsben hogy az ellenél berakott 2 belfastot meg 2 fijit a mi csapatunkba meg myokot meg pensakolat. vagyis az összes füst és radar az ellenél nálunk semmi és akkor legyél ügyes. egész meccsen nem láttam hajót csak füstöt meg az abból érkező lövéseket. hát fel is hagytam a rankedel . :blush:

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35614 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Roland, mivel ez random müködik, a mm csak a hajótipust nézi, máskor a te csapatodban lesznek a radarosak.... Mert volt olyan is, csak esetleg fel se figyeltél rá, ugye mindig azt szoktuk megjegyezni, ha vki minket bánt, h hátráltat, az ilyen random előnyöket természetesnek vesszük :evil: :P
Nincs itt semmi szándékosság, akármilyen érdekes is....

Ha sok a füst, óvatosabb kell legyél, őrizni a hpt és kész. ha rombóval vagy, a füstöt telinyomod torpedóval. ha mással, akkor imádkozol :evil:

Seahawk, másik mondás is van erre, ahogy esik, úgy suppan... :lol:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35615 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én meg GaiusHun-nal értek egyet. Tegnap szinte bármit csináltam szakaszozásban csak győzelem lett,illetve rankedbe is,bár ott csak 4 csatát merészeltem,11/0-ról meg is lett a 10/0 szint ismét de innen a büdös életben nem fogok feljebb menni.
Ma pedig 4 rankedből 3 vereség mindig 3-4 hajóval kapunk ki, 2 randomból pedig 2 vereség.
Friedrich Der Grösse-vel oldalva verek egy Dimitri Donskoi-t és kiirja a rendszer,hogy 1000+2000 sebeztem bele...persze el is hiszem.
Az nem random,véletlenszerű,hogy egyik nap nyersz másnap hirtelen bármit csinálsz csak hülyékkel vagy megáldva...

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Oldalmegjelenítési idő: 0.297 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.