Én sem hiszek ebben az előre lejátszott dologban.
Ezt már egyszer leírtam korábban de mindegy...
Ha veszel két csapatot ami úgy van összeválogatva mint mi tizenévesen a grundon focihoz, ahol senki nem ismerte a másikat, akkor érdekes meglepetésben lesz részed...
Ha a két csapatot csak az alapján válogatod össze ,hogy a csapatok tagjai egy idősek akkor azzal nem számoltál,hogy van aki ügyesebb és van aki kevésbé ügyes játékos. Ez viszont csak 1-2 meccs után fog kiderülni nem egyből. Ilyenkor volt az ,hogy elkezdtük újra elosztogatni a csapatokat.
A gond az ,hogy itt állandóan az első meccset játszod végtelenítve!
Magyarán a wg nem nézi ,hogy Vérpistike 200 meccsel a háta mögött hajtotta ki a Gneisenaut ami egyébként avatott kezében csodafegyver de ő csak 35k -t tud majd sebezni egész meccsen miközben a fele idejét a chateléssel tölti anyázva a többieket ,hogy nem csinálnak semmit.
A másik oldalra meg beosztja MrProgamer játékost aki 8000 meccsel a háta mögött bejön és ugyan azzal a vassal 130k-t sebez 3-4 citadellával 4 süllyesztéssel mondjuk.
Gaius amiről te beszélsz az azért következik be mert az egész rendszer ebből kifolyólag RANDOM.
Ha a te csapatodban több a Vérpistike nagy valószínűséggel kikaptok.
A másik része a dolognak mire van nagyobb valószínűség?
Arra,hogy tök egyenlően fogja leosztani a csapatokat vagy egyenlőtlenül? Naná ,hogy az utóbbi! Egy rendszer ami csak a tiert nézi és azt ,hogy adott mennyiségű hajó legyen egy csapatban attól ne várjuk el ,hogy majd egyenlő leosztású meccseket fog produkálni. Ez nem azt jelenti,hogy én egyet értek ezzel csak egyszerűen ez van.
Azt hiszem erre van a régi mondás: Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók