- Köszönetek: 193
VoiceOfTheVoiceless írta:
Passz. Emiatt is írtam hogy nem értem hogy mi van. Nagato-val mentem a csaták 2/3-át a másik részét felváltva Shiratsuyu és Akatsuki. Én is prémium fogyóeszközöket használok, ha nyerek akkor keresek is keveset, de vereséggel nagyon sok megy el. 8-ban is közel azonos volt a winrate-em a végére, még is egy rakat pénzt kerestem.Nik0nosz írta: Ti hogy vagytok ekkora mínuszban?Én prem nélkül játszom, mindenből fent van a prem cucc és még kerestem is 1 keveset rankedban, nagyon keveset ugyan de pluszos.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ha valamikor akkor Rankedre kell mindent fullozni, vreditre beállítva, aztán úgy is visszajön.VoiceOfTheVoiceless írta: Én meguntam azt, hogy állandóan smoke-ból ölnek meg, mert valamiért az én csapattársaim magukon kívül csesznek mást felsmokeolni. Feltettem a prémium spotter plane-t a nagato-ra és kisnipeolom a kis genyókat a smoke-ból. Lőjenek csak!
sgt_dog írta: 48% winrattel elég vicces hajóátlagokkal rank6ban,úgy hogy van olyan szezonja amit elvitt rank1ig...biztos tele van taktikai érzékkel,meg ilyenekkel...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.