- Köszönetek: 193
VoiceOfTheVoiceless írta: Minden hajónak van saját XP szorzója. A Sims-nek elég nagy például. Szimpla cap-eléssel, kevés sebzéssel elég fasza kis xp-t lehet kapni. Sajnos hogy a WG igazságtalan legyen, a prémiumok nagy részének magasabb az XP szorzója.
Kicsit mérges vagyok már a játékra látva azt, hogy többen már rank5 alatt vannak a forumon. Én a második nap vége óta rank 9 vagyok, és nem tudok onnan mozogni (hál istennek visszafelé sem, mert xp megment). Az elmúlt két nap kritikán aluli volt, pedig a hétvége csak most kezdődik. Két olyan csatám is volt tegnap ahol 1 kill esett a csapatunknál azt is én csináltam mindkétszer egy full HP-s Fijit kiszedve Nagato-val a meccs elején. Tegnap megölt egy Belfast full HP-ról, de 3km-en full salvoval az oldalába kőkemény 7500 sebzést voltam képes bevinni... Másodlagosaim szétkapták, de azért ez egy vicc, hogy 5 találatból a vízvonalra egy szem citadella sem esik, máskor meg 15-ről csapom meg őket kettővel. Egyszerűen nem tudom hogyan kéne játszanom... Mert a csapatból mindig van 1-2 aki full passzív. Tegnap is volt egy értelmes srác akivel már két csatát megnyertem, megkérte a csapatot, hogy nyomjunk egy push-t mert nem volt egy szem romboló sem. Előre mentünk ketten, kiszedtünk egy scharnhorst-ot meg lesebeztünk egy nagato-t, engem kitorpedózott egy gneisenau, ő meg leégett. mögöttünk kb. 6km-el ott álltak a cirkálók és segítettek. A másik két gneisenau-nk egyhelyben hátul két sziget között.... Egyszerűen az eszem megáll, hogy hogy mindig kell lennie legalább egy növénynek aki annak ellenére, hogy a csapat a megbeszéltek alapján cselekszik neki épp az ellenkezőjét kell. És sajnos (nem mondom a nevét) de a forumról is van egy illető pár napja pont az ellenkezőjét csinálta annak amit a csapat kért, és meg is halt kb. 2 perc alatt. Még szerencse hogy nagy nehezen le lett hozva a csata. Mindenki követ el hibákat, ez van... Nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy terveztük, nlha kell bukni egy csatát is. De full hülyeség miatt úgy, hogy legalább a csapat 2/3-a próbál értelmesen játszani....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Hipper23 írta: Azért, az hozzátartozik, hogy én például azért nyomtam meg az elején a rankedet, h mihamarabb 5-ben legyek, elkerülve ezzel azt, hogy r10 körül kelljen sok agyatlannal játszani. Szerintem most sokkal nehezebb előrejutni az r10 körül mint az első héten. r5 -ben is elő előfordulnak hülyék, de sokkal kevesebb még Nem mindegy, hogy 5 hülye van egy csapatban vagy maximum 1. Azért sokkal nyugodtabban veszítek úgy, hogy látom mindent elkövettünk, de nagyon jó volt az ellenfél vagy egyszerűen jobban adta az rng nekik, mint amikor valami idióta miatt veszítünk, ami többnyire már az elején kiderül. Utálom az olyan csatát, amikor az elején a hülye kinyíratja magát és hajóhátrányból már nagyon nehéz, ilyenkor már az ellenfél hibája is kell (pl. korai rush).
Justice írta:
Az Akatsukit eladtam, free xp-ből kihúztam a Shirat, azért jó móka, hogy van lehetőség 16 torpedó indítására, ráadásul 5.8km a camo.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.