Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35534 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Befejeztem. Nemhogy a 10-ig, még a 14-ig se jutok el. Ugyanott vagyok, ahol elkezdtem.
Ennyire ász lett mindenki az előző óta, vagy én fejlődök ilyen gyorsan visszafelé?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja #35535 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
itt a másik összeesküvés elméletem

vajon mivel jobb nálam az Atlanta??
Mellékletek:

Több
7 éve 9 hónapja #35536 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem capelt?

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja #35538 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Itt is a sims menyivel tet többet

Mellékletek:

Több
7 éve 9 hónapja #35546 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Minden hajónak van saját XP szorzója. A Sims-nek elég nagy például. Szimpla cap-eléssel, kevés sebzéssel elég fasza kis xp-t lehet kapni. Sajnos hogy a WG igazságtalan legyen, a prémiumok nagy részének magasabb az XP szorzója.

Kicsit mérges vagyok már a játékra látva azt, hogy többen már rank5 alatt vannak a forumon. Én a második nap vége óta rank 9 vagyok, és nem tudok onnan mozogni (hál istennek visszafelé sem, mert xp megment). Az elmúlt két nap kritikán aluli volt, pedig a hétvége csak most kezdődik. Két olyan csatám is volt tegnap ahol 1 kill esett a csapatunknál azt is én csináltam mindkétszer egy full HP-s Fijit kiszedve Nagato-val a meccs elején. Tegnap megölt egy Belfast full HP-ról, de 3km-en full salvoval az oldalába kőkemény 7500 sebzést voltam képes bevinni... Másodlagosaim szétkapták, de azért ez egy vicc, hogy 5 találatból a vízvonalra egy szem citadella sem esik, máskor meg 15-ről csapom meg őket kettővel. Egyszerűen nem tudom hogyan kéne játszanom... Mert a csapatból mindig van 1-2 aki full passzív. Tegnap is volt egy értelmes srác akivel már két csatát megnyertem, megkérte a csapatot, hogy nyomjunk egy push-t mert nem volt egy szem romboló sem. Előre mentünk ketten, kiszedtünk egy scharnhorst-ot meg lesebeztünk egy nagato-t, engem kitorpedózott egy gneisenau, ő meg leégett. mögöttünk kb. 6km-el ott álltak a cirkálók és segítettek. A másik két gneisenau-nk egyhelyben hátul két sziget között.... Egyszerűen az eszem megáll, hogy hogy mindig kell lennie legalább egy növénynek aki annak ellenére, hogy a csapat a megbeszéltek alapján cselekszik neki épp az ellenkezőjét kell. És sajnos (nem mondom a nevét) de a forumról is van egy illető pár napja pont az ellenkezőjét csinálta annak amit a csapat kért, és meg is halt kb. 2 perc alatt. Még szerencse hogy nagy nehezen le lett hozva a csata. Mindenki követ el hibákat, ez van... Nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy terveztük, nlha kell bukni egy csatát is. De full hülyeség miatt úgy, hogy legalább a csapat 2/3-a próbál értelmesen játszani....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
7 éve 9 hónapja #35554 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
3 nap egyhelyben szerencsétlenkedés után eljutottam r9-ig (én r16-ról indultam a szezon kezdetén).

Az Akatsukit eladtam, free xp-ből kihúztam a Shirat, azért jó móka, hogy van lehetőség 16 torpedó indítására, ráadásul 5.8km a camo. B)

Oldalmegjelenítési idő: 0.348 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.