Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35483 Írta: Samy_Hun
Samy_Hun válaszolt a következő témában: Kérdés
Rank 17 ről indulva 8ig jutva kihúztam a Fiji-t stock-ról. :) Tapasztalatom szerint nyerő és bukó szériák vannak, legalább is nekem, 3 győzelem zsinórban, kilépés nélkül indítva a következő csatát, majd 5 perc szünetet hagyok, és 2 bukó, egy nyerő, majd bukó megint utána 10 csatán keresztül 1-1, majd 3 bukta és utána 6 győzelem, na kb ilyen tendenciával tudtam eddig napi egy szintet lépni, de annyi időm nincs, hogy napi 25-30 csatát menjek 4 csillagért, remélem átfordul nyerőbe a dolog. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #35484 Írta: Rolesz81
Rolesz81 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is azt vettem észre, hogy javarészt a szerencsén múlik, hogy milyen csapatra tesz be. Sajnos a WoT szindróma itt is megvan, tehát valamiért a MM-et nem tudják jól összehozni..vagy nem is akarják.

Több
7 éve 9 hónapja #35486 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnap zsinórban 10 győzelmem volt ebből 5 ranked. 14-ről meg is lett a fix 12 aztán ment a Normal game: 2 Bismarck 2 Graf Spee 1 Gaede aztán elfáradtam :D
De ma szerintem a WG kioszt egy szopóálarcot ajándékba a tegnapi teljesítményért...nem is merek bemenni :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35488 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Gneisenau ranked csatákban (rank13 ról 6-ra):

Nem kiemelkedő de sokszor mentettem vele csillagot vereség esetén. :)
Bár megvan a hetes usa és japán romboló is de maradok ennél, elég volt az előzőben a romboló játék és mivel eredményes is vele a játék, nem változtatok.
Csatahajóval (is) nagyon átgondoltan kell játszani mert pillanatok alatt le HP-zák a hajót.

Tegnapi csata végeredménye :

Ellenfél kapásból befoglalt míg a mi rombolóink szerencsétlenkedtek a befoglalt bázis előtt.... eszükbe nem jutott a másik szabad bázist foglalni, majd a csapat fele el is hullott...
Sima vereségnek nézett ki a dolog de bár rajtam volt az ellen dd-je befoglaltam, majd irányítva a megmaradt rombolónkat befoglaltuk a másik bázist is ami közben kikaptam egy rombolót és cirkálót.
Eközben a Colo a térkép széléről lövöldözgetett, ami valamelyest még jó is volt mert az ellen csatahajói őt lőtték, rombolónk meg sikeresen torpedózott.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Hipper23, Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35495 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én is Gneisével rankedezem, meg Colorado-val, mindkettőnek vannak előnyei a másikhoz képest. Érdekes módon, miután tegnapelőtt semmit nem értem el, tegnap este két ranked meccset mentem, mindkettőt nyertük, meg is lett a szintlépés. Kíváncsi leszek, cserébe ma felülök-e a szopórollerre. B)

Több
7 éve 9 hónapja #35498 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta:

Nik0nosz írta:

vcsaba1968 írta: Nem értek egyet.
Ha 3 perc alatt végzel rombival a csatában robbanás plecsnivel az bizony RNG.
Ha rankedben az egyik oldalon 3 radaros hajo van a másikon meg egy sincs az bizony MM.
a WG meg bekaphatja.Ez persze nem zárja ki a saját hibát és azt hogy rosszul játszol vagy jol játszol csak a csapatod nem.A többivel egyet értek de tagadhatatlan hogy az MM és az RNG döntöen befolyásolja a csatákat.

Az nem rng, az az ellenfél óriási nagy baromsága, hogy nem rak fel zászlót a hajójára. Az a minimum h detonation ellni zászlóval mész be. Úgyis mindenki sír h szuperkonténerből ez jött, hát most lehetne használni, erre minden nap van olyan csata, ahol vki detonationt kap..vicc kategória...

A zászlo és felszerelés ellenére kapsz rombival robbanást nem sürün de kapsz,de ez csak példa volt én magam lötem torpedoval Tirpiznek és az Iowával a Prinz Eugennek.

Mondd már meg nekem hogy a -100% eséllyel te hogy robbansz fel zászlóval, mert nagyon érdekelne? Érdekes én még sose robbantam vele..

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.