Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35455 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta: Az esetek többségében a tapasztaltabb játékosok, már a betöltőképernyőn látják az MM alapján, hogy melyik csapat fog nyerni. És azt kell mondjam annak ellenére hogy többször ez mentett meg a pont vesztéstől, hogy ki kéne már venni azt, hogy az első a vesztes csapatban nem veszít pontot.

nem értek egyet, ha van egy kiváló egyéni teljesítményem, de az MM hulyékkel vesz korul, miert kellene szívnom miattuk ? ha mindig bukunk, de elso vagyok, nem fogok elobbrejutni soha...

itt pl nem áltam meg füstben, végig full gázon tettem a dolgom szerintem... sima ranked, semmi extra. de itt kevés volt...

vagy a másik, szintén Sárkánnyal, elfoglaltam a 2 bázisból egyet, megöltem 2 hajót, elcsaltam a 3 túlélő hajójukat a másik bázistól 15km-re, 700-300 pontra vezettunk, mikor emiatt végre a többiek el tudták foglalni a második bázist is, 700-300-s állásnál 2-0 elfoglalt bázissal, 3 hajó vs 3 hajóban képesek voltak elveszteni amiatt az idióták, mert egy Gnei 500 hp-n derékszögben kivitorlázik a 40k hp-s Colorado elé 12km-ről... lett +1000 sebzése, de a csatát csak azért buktuk el, mert a cirkálók kapitányai is vodkát reggeliztek optimizmussal...
rank8-9 emberkékről beszélunk mellesleg...

a kiemelkedő teljesítményt igenis díjazni kell, és ha valaki azt gondolja, hogy a kempelo Belfast/Fiji mögött nincs teljesítmény, akkor vegyen egyet, és probalja ki nyugodtan :)
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #35468 Írta: Rolesz81
Rolesz81 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én a Season 2-től próbálkozom, de 10-es rank volt a max amit eddig elértem. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem 5 vereségre 2 győzelem jut. Az 5 vereségből átlag 2 alkalommal nem vesztek csillagot, de még így is minuszos a statisztika.
Aki már lett ranked 1-es..árulja el hogy a fenébe csinálta:)

Több
7 éve 9 hónapja #35470 Írta: vonKurz

Rolesz81 írta: Én a Season 2-től próbálkozom, de 10-es rank volt a max amit eddig elértem. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem 5 vereségre 2 győzelem jut. Az 5 vereségből átlag 2 alkalommal nem vesztek csillagot, de még így is minuszos a statisztika.
Aki már lett ranked 1-es..árulja el hogy a fenébe csinálta:)

romboló alapvetően. én még sosem voltam :D igaz, nem is nagyon probalkoztam, de azt látom, hogy ahogyan a randomban, itt is a foglalás a kritkus, meg a support. a spotolás.

aki eljut rank5 kornyekere, az már tud loni nagyobbrészt, és ha te jo DD-s vagy, akkor lesz a csapatodban egy jo DD, ami meg fontos...

8 vagyok jelenleg, addig már eljutottam, hogy Gneivel/Hiryuval nem is probalkozom, rombolom nincs, meg az is nagyon nehez mufaj, Fiji/Myokoval faragom a csillagokat...

CV kevés van, az is mind vadász setuppal, ez jól rímel arra, hogy rombolora kell vadászni, és a csatahajók amikre való lenne elsődlegesen a CV, nem kapnak komoly szerepet...

szóval a tippem az, hogy tanuljál meg könnyű trukkos hajoval jol jatszani, aztan idovel jonni fog az eredmeny is :)

Több
7 éve 9 hónapja #35471 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Novilol írta:
Egyelőre nekem szerencsém van. Csak a Shchors-al játszom rankedet, és ugyan csak 17 meccset játszottam, de abból 77% győzelem.

ez pont a Shchors-al volt. én maradtam egyedül a végére, egy Nagato-t is leégettem, de bukta/2. XP hely 10 pont híján :D

Több
7 éve 9 hónapja #35477 Írta: vonKurz

BigaC írta:

Novilol írta:
Egyelőre nekem szerencsém van. Csak a Shchors-al játszom rankedet, és ugyan csak 17 meccset játszottam, de abból 77% győzelem.

ez pont a Shchors-al volt. én maradtam egyedül a végére, egy Nagato-t is leégettem, de bukta/2. XP hely 10 pont híján :D

nem azt mondtam egyébként, hogy a csatahajó haszontalan lenne, vagy hogy egy Schors-l nem lehet nyerni, de szigorúan a csatanyerés szempontjából szerintem legfontosabb a romboló munkája, utána jönnek azok a cirkálók, akik le tudják lőni a rombolókat, és a sor végén ugyan ott vannak a csatahajók is, akik meg tudják védeni a rombolókat az ellenfél cirkálóitól, de ahhoz, hogy az ő munkájuk számítson, jó romboló, és jó cirkáló is kell...

meg sok olyan apróság is van, pl mikor CV-vel játszottam és hisztiztek, hogy miért nem védem meg őket vadásszal. nem fogok tudni ugy vadászt kuldeni a csatahajók fölé, ha álnak egy helyben, és tőlük 7-8km-re a sziget túloldalán ott áll zavartalanul 2 ellenséges cirkáló...

még annyit a hajóválasztáshoz, hogy az Schors/Pensacola nagyon kevés van 5-10 kozotti rankon, szerintem pont azért, mert nagyok, messzirol látszanak, és hiába van tuzerejuk, ha rombolovadászatra nem igazan alkalmasak...

• darkstar70
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 9 hónapja #35482 Írta: darkstar70
darkstar70 válaszolt a következő témában: Kérdés
Már azt hittem el sem érem, de türelem szintet terem ....
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.328 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.