- Köszönetek: 1105
VoiceOfTheVoiceless írta: Az esetek többségében a tapasztaltabb játékosok, már a betöltőképernyőn látják az MM alapján, hogy melyik csapat fog nyerni. És azt kell mondjam annak ellenére hogy többször ez mentett meg a pont vesztéstől, hogy ki kéne már venni azt, hogy az első a vesztes csapatban nem veszít pontot.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Rolesz81 írta: Én a Season 2-től próbálkozom, de 10-es rank volt a max amit eddig elértem. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem 5 vereségre 2 győzelem jut. Az 5 vereségből átlag 2 alkalommal nem vesztek csillagot, de még így is minuszos a statisztika.
Aki már lett ranked 1-es..árulja el hogy a fenébe csinálta:)
Novilol írta:
Egyelőre nekem szerencsém van. Csak a Shchors-al játszom rankedet, és ugyan csak 17 meccset játszottam, de abból 77% győzelem.
BigaC írta:
Novilol írta:
Egyelőre nekem szerencsém van. Csak a Shchors-al játszom rankedet, és ugyan csak 17 meccset játszottam, de abból 77% győzelem.
ez pont a Shchors-al volt. én maradtam egyedül a végére, egy Nagato-t is leégettem, de bukta/2. XP hely 10 pont híján
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.