Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 1 hónapja #27416 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
A tíznél én is megszenvedtem, de feljebb sem könnyebb a helyzet és ugye már nincsenek fix pontok és ingázok a nyolc és a kilenc között.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27421 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés
lehet homi vagyok, de a csatahajókat leginkább hevel használom rankedben:o

Több
8 éve 1 hónapja #27432 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Kérdés
Ma délben teljesen normális csapatokba kerültem, 1,5 óra alatt R15-ről sikerült lejönni R13-ra.
Mogamit erőltettem végig. Az esetek 80%-ban csapatonként 2-2 BB volt, égtek mint a zsír :woohoo: :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 1 hónapja #27436 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Capt_BuvarKund írta: Ma délben teljesen normális csapatokba kerültem, 1,5 óra alatt R15-ről sikerült lejönni R13-ra.
Mogamit erőltettem végig. Az esetek 80%-ban csapatonként 2-2 BB volt, égtek mint a zsír :woohoo: :P

Gyre le r12-ig, oszt szóljál. Bigával ott toporgunk – na jó, ő nem toporog, csak én nem merek onnan kihajózni – összeszámolunk, oszt ha bedob akár egymás ellen is, valamelyikünk csak nyer... :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Capt_BuvarKund

Több
8 éve 1 hónapja #27437 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
délután 4-9 között fenn szoktam lenni játékban, mennék én is szívesen szakaszban (akár random, akár ranked, segítek, ha tudok :) )

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27438 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Egy-egy jó sorozat után meg majd nézz az ember mint a moziban hogy mi a fene.... :cheer: :angry:

Benson, csata elején egyből össze akasztom a bajuszt az ellenfél Bensonjával, lő rám, eltalál és full hp-ról merülök....
Beírja a csetre nagy örömmel hogy : XD
Szeretem a XD gyerekeket és a WG-t is....

No para, jön a Csapi, végetek DD-k ! :cheer: felkiáltással belépek új csatába amikor is megint a csata elején rám lő az ellen csatahajója, persze látom és pörgök mint a búgócsiga hogy szépen ahogy szoktam kikerüljem.
Szépen ki is kerülöm az összes lövést ;) egy kivételével ami valószínűleg nyomkövetővel volt felszerelve mivel betalált és full hp-ról megint merültem....
Ezt a két csatát toltam le a múlt hét szombaton, aznap már többre nem volt idegrendszerem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.317 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.