- Köszönetek: 1011
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Akor pontositok tehát haladumk egymással párhuzamosan ellentétes irányban.villam a fosojelzö,tele csokizom az alsom és elfurdulok párhuzamosbol merölegesre hozzá közeledö irányba,és ekor kapom a hajo közepébe a 8 találatot.Elvben mindenki egy bizonyos pontra lö ,akörül a pont körül van a szorodás.De a leirt heéyzetben szerintem a közelébe se mentem annak a pontnak ahová löt az illetö.Doktoruur írta: De miért lenne fura Csaba? Szórás. Ha 210m-re elmegy a gránát, amikor egyenesen megy a hajó az nem fura? Ahová lő az emberke, az ugye a középpont. De attól egy bizonyos távolságra is leesnek. Egy ellipszist kell odaképzelni és ott bárhol becsapódhat a gránát. Lehet az épp a hajó közepe, vagy jó messze tőle. Az a baj, hogy sokan összekeverik a mázlit a csalással......
vcsaba1968 írta:
Akor pontositok tehát haladumk egymással párhuzamosan ellentétes irányban.villam a fosojelzö,tele csokizom az alsom és elfurdulok párhuzamosbol merölegesre hozzá közeledö irányba,és ekor kapom a hajo közepébe a 8 találatot.Elvben mindenki egy bizonyos pontra lö ,akörül a pont körül van a szorodás.De a leirt heéyzetben szerintem a közelébe se mentem annak a pontnak ahová löt az illetö.Doktoruur írta: De miért lenne fura Csaba? Szórás. Ha 210m-re elmegy a gránát, amikor egyenesen megy a hajó az nem fura? Ahová lő az emberke, az ugye a középpont. De attól egy bizonyos távolságra is leesnek. Egy ellipszist kell odaképzelni és ott bárhol becsapódhat a gránát. Lehet az épp a hajó közepe, vagy jó messze tőle. Az a baj, hogy sokan összekeverik a mázlit a csalással......
Nem nem követe öket ,kiugro eredmény is csak kettö volt mindkettö a Nagatoval a többi olyan eredmény amit egyébként is produkáltam volna.A cirkálokkal kimondottan rosszab volt mint simán.Néha azt gondolom hogy a találatrol is az RNG dönt és ha eldöntöte hogy találat akor az találat ha fene penészt eszik is.Doktoruur írta:
vcsaba1968 írta:
Értem Csaba. De ez azt vizionálja, hogy van követő lövedék és mód. Nem mondom, hogy nincs ilyen (de szerintem nincs ), de én erről még videókat sem láttam. Amikor Te kipróbáltad, neked követte az ellenfél hajóját?
BigaC írta: Megesik az ilyesmi
Össze-vissza tekergek a Pensacolával az első két percben, biztos ami biztos, erre jön az égből egy North Carolina szalvó, Devastating Strike, szevasz. A srác be is írta, hogy LOL, nem gondolta, hogy eltalál...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.