- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Gneisenau67 írta: Nagyon hangzatos nevű légelhárító lövegeik vannak a német cirkálóknak (Flugabwehrkanone-Zwillinge,-Drillinge,- Vierlinge) stb. , magam is tapasztaltam, hogy ezek ellen elég kevés eséllyel érnek el sikert a repcsik.
vonKurz írta:
Gneisenau67 írta: Nagyon hangzatos nevű légelhárító lövegeik vannak a német cirkálóknak (Flugabwehrkanone-Zwillinge,-Drillinge,- Vierlinge) stb. , magam is tapasztaltam, hogy ezek ellen elég kevés eséllyel érnek el sikert a repcsik.
Myoko, 42 AA def 182sebzessel
Pensacola, 44 - 207 sebzessel,
Yorck, 35 - 190 sebzessel
szal ezé a leggyengébb egyébként
Myokonak egy hajszallal ugye kevesebb a sebzese, viszont messzebbrol kezdi loni a repuloket, ezért a magasabb érték.
no nezzuk mit kellene vedeni, CV-t ?
Ranger, 49 AA, 349 sebzessel,
vagy csatahajot ? azokat se art kozben
Colorado, 53 AA, 342 sebzessel, és vadászgépe is van mellesleg
akkor mit jelent a cirkálóknál, hogy van légvédelem ? minden más sokkal több gépet le tud lőni, cirkálónak a felszerelése a lényeg.
ha ellövi a speckóját, akkor az ellenséges bombázók 40 másodpercig nem nagyon tudnak mit csinálni, mind a torpedó mind a bombázónak k-va xar olyankor...
ez a specko az, amivel a cirkáló meg tud védeni valakit, emiatt hasznos.
onmagában a rápakolt géppuska, az csak kellemes segédeszkoz...
Sith7 írta: Ilyen nem egyszer volt nekem is, hogy mielőtt felvillant volna a jelzés, hogy lőnek rám, már elkezdtem kanyarodni, amire odaértek a lövedékek, szinte csak a hajó segge volt irányban ... pl. egyszer mind a 12 lövedék egy Fuso - tól betalált ... na mondom malaca van, 30 mp múlva ugyanez, csak akkor a másik irányba próbáltam fordulni ... aztán ez a sorozat ki is lőtt, a végén 8 kill-je volt a srácnak.
szerk.:
A kanyarodó lövedékre ment volna a válasz
GaiusHun írta:
Get200 írta: GaiusHun - miből veszed észre, hgy valaki csal? Folyton eltalál?!
Miből?
1, általában csapatban van, és sosem elől, kifejezetten a sebzett hajókra koncentrál,
2, a lövései mágnesként követik a hajódat, nem beszélve a lövegekről,
3, ha tűz alá veszed, pánikba esik, menekül, de a lövései mintaszerűen követik a mozgásod
4, ez túl sok egy emberi játékostól (szerintem)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.