- Köszönetek: 108
Get200 írta:
Gizmo írta: Azért meredjünk annyiban, hogy amikor a paraszt, BB-vel, 15km-ről elküld egy salvot rád, és te a cirkálóddal akkor elfordulsz, még a ~ 230m-es BB üteg szórással sem szabad, hogy max 3 találatot bekapj!
Most figyuztam meg éppen. Az eredeti irányomat 90 fokkal elfordítva haladtam a tüzelő BB-től a Yorck-al és kb 250m tettem meg! Akkor hol a facba van ez a BB üteg szórásában, és igen baccottul telibe talál a majom! És persze van aki meg nem, hanem oda szórja a magvait ahova célzott!
Szóval nem kell itt a rizsa....
Egyrészt ívesen fordulsz, sodródva. Másrészt bőven lehet látni, hogy fordulni fogsz.
Ha látom, hogy fordul egy cirkáló odateszem a célkeresztet a nózia alá 5 fokos (?) rátartással és mire odaérnek a skulók már szépen mutatja az oldalát.. 10ből 8szor be is jön.. A sebességet meg belehet lőni a minimap és a füst segítségével..
De miattam hőkövetővel is lőhettek rád én továbbra sem hiszek az ilyenekben
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Én azért átgondolnám a dolgot ugyan is ha a villan a lámpa én meg szembe fordulok azzal aki lö rám és mégis kapom a találatot a hajo közepébe az furi.Doktoruur írta: Nem értek egyet. Szerintem az Incoming Fire alert lényege ez: Jelzést ad ha lövedék érkezik a hajó felé nagy távolságból (6Km-nél messzebről). Nem, ha akar lőni. Nem ha kigondolta. Ha már a csövet nézné, akkor nekem folyamatosan világítana sok csatában, annyian néznek rám..... Ez azt jelzi, ha lőnek rád messziről. Na most ha még nem lőttek, akkor honnan a fenéből tudná a program, hogy lőni fog? Vagy ha én lövés után egy másik célpontot nézek (figyelem a mozgását), akkor neki folyamatosan, 30mp-ig világít? Kizárt!
Ennek függvényében: a csatahajó lő 15km-re lévő cirkálót. Lő, cirkálónak villan a "szopni fogsz" lámpa. Erre ő fordul. Igen ám, de egy csatahajónak a 15km nem lőtáv, mivel a gránátok sebessége nagy. A cirkáló fordul, de csóri azt nem veszi figyelembe, hogy a hajója sebessége csökken forduláskor. Valamint azt is képtelen felfogni, hogy bizony a csatahajónak elég nagy a szórása. Akár több, mint 200m! Nos. Mivel a cirkálós ezt a sok-sok dolgot nem veszi figyelembe, vagy csak nem tudja, így szépen benyel bizony 2-3-4 gránátot. Ami szép kis mínusz HP-t jelent számára.
Miután ez megtörtént, így az elgondolkodok, hogy mit csináltam rosszul helyett mit tesz? CSALÓT KIÁLT!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.