- Köszönetek: 108
Gneisenau67 írta: Nekem a hordozók mozgásával van olykor bajom, különösen, hogy amolyan se eleje-se hátulja hajók, volt úgy, hogy távolról pár salvot mögé lőttem, mert épp nem tudtam, merre tart.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ezzel a hátra maradással az a gond csak, hogy nem tudod előre milyen csatába pattint be a szerver! Pl. a Yorck-ot nagyon szívesen felszerelem légelhárító platformnak ha tudom, hogy hordozók is lesznek a csatában. de alapból nyilván a főüteg pontosság buffot nyomom bele!Gneisenau67 írta: Igen, a csata közben azt figyelem, néha, ahogy chaten a hordozót utasítgatják a többi résztvevők, többnyire visszafele.
Valójában elég kevés az az eset, amikor valóban hátramarad egy-egy hajó carrier-védőnek.
Gneisenau67 írta: Nagyon hangzatos nevű légelhárító lövegeik vannak a német cirkálóknak (Flugabwehrkanone-Zwillinge,-Drillinge,- Vierlinge) stb. , magam is tapasztaltam, hogy ezek ellen elég kevés eséllyel érnek el sikert a repcsik.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.