- Köszönetek: 219
Sith7 írta: Ilyen nem egyszer volt nekem is, hogy mielőtt felvillant volna a jelzés, hogy lőnek rám, már elkezdtem kanyarodni, amire odaértek a lövedékek, szinte csak a hajó segge volt irányban ... pl. egyszer mind a 12 lövedék egy Fuso - tól betalált ... na mondom malaca van, 30 mp múlva ugyanez, csak akkor a másik irányba próbáltam fordulni ... aztán ez a sorozat ki is lőtt, a végén 8 kill-je volt a srácnak.
szerk.:
A kanyarodó lövedékre ment volna a válasz
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Doktoruur írta: ...
A lövés hamarabb is van, mint a villanás. Ahhoz, hogy villanjon a lámpád, lőnie kell....
Gizmo írta: Azért meredjünk annyiban, hogy amikor a paraszt, BB-vel, 15km-ről elküld egy salvot rád, és te a cirkálóddal akkor elfordulsz, még a ~ 230m-es BB üteg szórással sem szabad, hogy max 3 találatot bekapj!
Most figyuztam meg éppen. Az eredeti irányomat 90 fokkal elfordítva haladtam a tüzelő BB-től a Yorck-al és kb 250m tettem meg! Akkor hol a facba van ez a BB üteg szórásában, és igen baccottul telibe talál a majom! És persze van aki meg nem, hanem oda szórja a magvait ahova célzott!
Szóval nem kell itt a rizsa....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.