Oda nem járok egy ideje. A vérnyomásom is visszatért azóta a normál, egészséges értékre.
A ma délelőtti csatákat viszont szívesen megosztom.
Szerencsére jó csapatokba kerültem, illetve a találatokat is jól osztotta. E mellett csak piszkálta a fantáziámat ez a laggolás dolog. Már annyira elharapódzott, hogy torpedóval sem tudtam a megfelelő távolságban oldani. Egyszerűen azon a helyen nem volt mozgás a képernyőn. Mérgemben a grafikai beállításoknál levettem a legalacsonyabb értékre mindent. Nos, elég lehangoló látványt nyújt így a játék. Viszont... és itt a lényeg, végre folyamatosabb mozgás volt támadás közben. Ennek is köszönhető szerintem, hogy jobban mentek a találatok.
Eme bevezető után mutatnám a csatákat.
Az első egy T7 csata volt.
A második végre saját tier-ben zajlott. Itt megbosszultuk a sok szívatást a T8 csatákban.
Végül kaptunk egy T8 csatát. Itt szerencsénk is volt, illetve a T8 hajók nagyon alábecsülték a kis T6 hordozót és egyedül kószáltak. Volt olyan romboló, amit négy-öt rajjal is támadtam egymás után, de ő úgy döntött, egyedül támad tovább is. Nagyon nehezen, de sikerül kitorpedózni. Volt olyan is, aki rossz felé fordult a torpedó támadáskor és épp belehúzta az egyikbe. Ezért írom, inkább szerencsés csata volt. A végére meg két T6 csatahajó maradt az ellenfélnél, ami nem okozott ... volna kihívást, hiszen nálunk maradt két magas szintű romboló. Ők is elbízták magukat. Hiába spottoltam nekik, ők füst nélkül pufogtatták a csatahajókat. Persze kicsapták őket. Így egy csatahajó maradt és a hordozó. volt még kb 2-3 perc, így nem okozott gondot szegény.
Az eredményességnek is meg van azért a hátulütője. Folyamatosan kaptuk csata után a reportokat. Gondolom, nem meglepő, hogy az acc-karmája mindig nullán áll.
Viszont... és ennek nagyon örült az account tulajdonosa, az utolsó csata után, report mellé kaptunk két klántól is meghívást a klánjukba.