mondjuk az a nagyobb vicc, hogy 3 km távolságból nem tudott kitorpedózni, pedig én közben gépekkel támadtam más hajókat, csak a taktikai térképen irányiítottam közben mint valami részeg....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon
Nekem a minap a Minomra jött két 10-es dd 5km alá... nem is értettem a céljukat... torpedót nem engedtek, csak lőttek. Nos... nem volt részükről jó ötlet..
Fura elgondolások vannak mostanában...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon
Ja, hogy a naval battle-ért csak SIMA láda járt? Mert nekem úgy rémlik, hogy prém, meg hogy már nem lehet szerezni sima ládát ingame se a 2 gyűjthető dolgot? WG pls...
csak ezért nem akarok ládát venni, dublonból is csak 800 jön össze...
wtf, DM-emre ráment egy shoukaku, monti ellen harcoltam, de aa sector és aa boost be volt kapcsolva, de így is ledobott 2 torpedót 2-3km-re és el is talált, wtf (5 gépet szedtem le, szóval nem teljes raj volt)
gondoltam megyek ezzel 1-2 kört, de...
egy milliós modult nem raktam fel rá, mert kéne picit most már spórolnom, kapitánynak meg beraktam a dd-set, a +hp azért néha jól jön
hát... marha sokat kéne gyakorolnom ,hogy menjen a cv-zés, valamilyen szinten, de azt a sok időt és creditet inkább rendes hajóágakba fektetném t4-est eladom, mert minek az, a ranger, shoukaku, ez valszeg megmaradt, néha beraknak valami questet ,hogy kell cv....
Sajnos úgy tűnik, hogy a brit ág bombázói olyen nagy és hosszú célokra valók, mint például csatahajó. Nekem sem megy vele.
Sokkal jobban szeretem a USN hordozók HE bombázóit. Erősek, gyorsak, sokan vannak. Hatékonyan lehet velük molesztálni a rombolókat. HE bomba többnyire odabenn robban és nagyon tud fájni. Sok gyakorlás kell mondjuk hozzá és ki kell ismerni a romboló játékos lelkivilágát, de megéri a fáradságot.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7