A tier6-os brit milyen gyakorlatban jelenleg? Mert elég gyakorivá vált, gondolom sokan megvették egyből, amint megtudták.
Érdekesen néz ki, annyi szent, meg BC volt "előző életében", más kérdés, hogy ingame hogy működik
Még nem nagyon használtam. Most a premium miatt és az Event miatt. Letelik a premium, majd jobban megnézegetem. A bombázáson kívül olyan nagy különbségeket elsőre nem tapasztaltam rajta.
Végül megvettem én is a t6-ost, ha már hosszú hétvége jön akkor hátha kihasználhatóm a prémnapot, jó, a mai nap kuka, 3 győzelem után 4 bukó, 2x top1 voltam, és későre is jár már nekem
Nem hagyott nyugodni ez a Hakuryu, és megnéztem a wowsnumber - en, a legjobb eredményeket elért játékosokat. Nagyon durva majdnem 200k - s átlagsebzések vannak, de nagyon sok, ami 150k felett van, rákattintottam a névre, és megnéztem, mikor mennyit játszott az illető, és melyik hajóval. Természetesen a Haku -t kerestem. Az első 3 legjobb átlagsebzésű játékost néztem még, és csodák csodájára, 1 hónapja egyik se ment vele 1 kört se.
Youtube - n is 1 hónapos videók vannak, 300-400k -s sebzéssel, de ezek még mind a nerf előtt készültek
Szóval ez így cumi ... kár volt ez a hajót megvennem
Ha egyszer kreditre lesz szükségem, tudom melyik hajót kell eladni