- Köszönetek: 468
Trucker39 írta: Remélem, gyorsan nerfelik azt a szar Imperator Nikolai-t. Gyakorlatilag nem tudok neki citadellát lőni. Mindenki más beszopja rendesen, de az a szar még véletlenül sem.
Milyen érdekes, hogy egy olyan országnak van csoda csatahajója, akit gyakorlatilag minden tengeri ütközetben jól elkalapáltak. Az olyan országnak meg, aki évszázadokig a tengerek ura volt, be teszünk valami jött ment premium hajót.
Elnézést, de most kicsit dühös vagyok. Annyira, de annyira kilóg a lóláb. Csináltak abból a rozsdás, szar teknőből egy elpusztíthatatlan szuper hajót. A jó édes anyukájukat meg csókoltatom.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Trucker39 írta: Nem értek egyet. A Cleveland-nak szinte bármikor, ha oldalt merészel fordulni. A St Luis egy idióta hajó, annak szerintem nincs is citadellája. Amióta játszom, annak még nem lőttem egyszer sem. Ez a fostalicska meg (értsd. Imperator) meg nagy nyugodtan mutatja az oldalát kb 4-5 km távolságban 3 salvo után sebződik nagyjából 5 k-t. Ilyen távolságról a Wyjoming-t darabjaira szedem, de minimum 3-4 citadellát összeszed.
Azért ne üljünk már fordítva a lovon. A WG nagy melldöngetve állítja, hogy az azonos tier-ben lévő premium hajó mindig gyengébb, mint a jelentős munkával kifejlesztett másik hajó.
Szarból ne építsünk már kastélyt, pusztán azért mert azt a szart orosz pottyantotta.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.