Prémium csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja #12015 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Trucker39 írta: Remélem, gyorsan nerfelik azt a szar Imperator Nikolai-t. Gyakorlatilag nem tudok neki citadellát lőni. Mindenki más beszopja rendesen, de az a szar még véletlenül sem.

Milyen érdekes, hogy egy olyan országnak van csoda csatahajója, akit gyakorlatilag minden tengeri ütközetben jól elkalapáltak. Az olyan országnak meg, aki évszázadokig a tengerek ura volt, be teszünk valami jött ment premium hajót.

Elnézést, de most kicsit dühös vagyok. Annyira, de annyira kilóg a lóláb. Csináltak abból a rozsdás, szar teknőből egy elpusztíthatatlan szuper hajót. A jó édes anyukájukat meg csókoltatom.

Ha nem jól fordít be, őt is lehet szépen csapni. Amikor én elcsesztem egy ilyet, simán szedtek le rólam 10k fölötti sebzést. Egyébként a Tirpitz is ilyen. Mert neki is kemény a páncél, de szépen ég (ahogy az Imperator is!). Ha azt látod, hogy a játékos aki kezeli nem hülye, akkor égesd le.

Azt csak halkan mondom, hogy a St. Louisnak is ritkán lősz citadellát és a Clevnek is..... Fontos, hogy melyik hajóra lősz milyen hajóval és milyen lőszerrel. De ezt Te is tudod jól.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #12018 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nem értek egyet. A Cleveland-nak szinte bármikor, ha oldalt merészel fordulni. A St Luis egy idióta hajó, annak szerintem nincs is citadellája. Amióta játszom, annak még nem lőttem egyszer sem. Ez a fostalicska meg (értsd. Imperator) meg nagy nyugodtan mutatja az oldalát kb 4-5 km távolságban 3 salvo után sebződik nagyjából 5 k-t. Ilyen távolságról a Wyjoming-t darabjaira szedem, de minimum 3-4 citadellát összeszed.
Azért ne üljünk már fordítva a lovon. A WG nagy melldöngetve állítja, hogy az azonos tier-ben lévő premium hajó mindig gyengébb, mint a jelentős munkával kifejlesztett másik hajó.
Szarból ne építsünk már kastélyt, pusztán azért mert azt a szart orosz pottyantotta.

Több
8 éve 10 hónapja #12020 Írta: Doktoruur

Trucker39 írta: Nem értek egyet. A Cleveland-nak szinte bármikor, ha oldalt merészel fordulni. A St Luis egy idióta hajó, annak szerintem nincs is citadellája. Amióta játszom, annak még nem lőttem egyszer sem. Ez a fostalicska meg (értsd. Imperator) meg nagy nyugodtan mutatja az oldalát kb 4-5 km távolságban 3 salvo után sebződik nagyjából 5 k-t. Ilyen távolságról a Wyjoming-t darabjaira szedem, de minimum 3-4 citadellát összeszed.
Azért ne üljünk már fordítva a lovon. A WG nagy melldöngetve állítja, hogy az azonos tier-ben lévő premium hajó mindig gyengébb, mint a jelentős munkával kifejlesztett másik hajó.
Szarból ne építsünk már kastélyt, pusztán azért mert azt a szart orosz pottyantotta.

Nem azt mondtam, hogy nem lehet. Azt mondtam nehéz! A Clevnek nehéz citadellát lőni, mert nem középen van neki. Mivel szinte minden hajónak középen van, így hová céloz sok ember alapból... A St.Louisnak van citadellája, csak a jó páncél miatt nehéz neki belőni. Mint ahogy a Tirpitznek, vagy a Nikolainak. Mindegyiknek lehet, csak nehéz.

Fura, hogy pont a citadellán akadsz ki, amikor az valahol lutri is. Azt se értem, hogy miért pár találkozás után írsz ilyet (mennyi csatád volt Imperator ellen, ahol tűzharc is volt vele? 4-5?). Mondjuk az nem baj, csak akkor fogadd el a véleményét annak, akinek közel 60 csatája van vele. És hidd el, lőttem neki citadellát és kaptam is vele többször is.

Azért nerfelni hajót, mert nehéz neki citadellát lőni, az meg nonszensz. Akkor nerfeljék a Clevet, St.Louist, Tirpitz is beállhat a sorba. De ha már itt tartunk, nerfelhetnének pár japán cirkálót is, mert annyira puha, hogy oldalba lövéskor átmegy rajta az Ap és sebzek 1000Hp-t egy T7-8-9es BB-vel....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #12021 Írta: Doktoruur
Nyikoláj:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Szete58

Több
8 éve 10 hónapja #12022 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Neten van is videó róla, hogy St Louis-nak hol és mekkora kaliberrel kell lőni a citadellához.
Clevenek én nehezen tudok lőni citadellát, de mióta megvettem, folyamatosan kapok a heavy damage-eket.

Az Imperatort torpedózd ki, ha van torpedó a hajón és elég közel kerülték hozzá, bb-vel meg messziről lődd. Nincs mit tenni ellene, fehéroroszok a tulajok, tudtommal :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 10 hónapja #12023 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nem néztem videót. Azt írtam, hogy én még nem tudtam a St. Luis-nak citadellát lőni. Az kicsit nevetségesnek tartom, hogy Tier 4 csatahajóval nem tudok neki lőni, de ez már régi történet. Az előbb is összefutottam Wyoming csatahajót terelgetve egy ilyen cirkálóval, de csak sebezni lehetett.

Igaz, nem sokszor futottam össze az orosz premium hajóval, nekem nincs is természetesen, de azt mindenki látja, hogy különösebb erőlködés nélkül nyeri az a hajó (más elől) a csatákat. Voltam olyanban ahol 5 kill-t szedett össze.

Továbbra is az a véleményem és ezt nem is kívánom véka alá rejteni, hogy tierjéhez és premiumhoz képest is túl erős az a hajó.

Szerencsére WG jó szokás szerint nerfelik előbb utóbb.
Most nálam azért került reflektorfénybe ez a probléma, mert az event miatt kénytelen voltam alacsony szinten is tevékenykedni. Amikor utoljára arra jártam az USA csatahajó volt a nyerő.

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.