Prémium csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12609 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Doktoruur írta: Nyikoláj:

Videjó majd 120k sebzés környékén lesz. :)

Kedves Doki!

Az igazat megvallva, azért szeretném elkérni, hogy lássam, hogyan játszik egy profi azzal a hajóval. ;)
(Titkon megvallom, nekem is megvan, de...) :(

Örülnék bármilyen videónak vele kapcsolatban, amiböl látom, hogy ti FÉL-ISTENEK hogyan "szenvedtek" vele. :cheer:

Basszus, mit nem adnék ,ha csak egyszer is látnék vele olyan MM-et mint ez itt... (Csak tier6, már a hajamat tépem... :woohoo:)

Elöre is köszönöm!

U.i.: Jöhet privátba is...

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12611 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Kedves zstorok75!

Azért baromira nem vagyok profi. :) Videókat találsz ebbe a topicba, ha vissza lapozol. 4-5 biztos lesz. Az a baj, hogy rögtön törlöm őket. Majd ma késő délután/este megyek megint. Ha összejön egy korrekt kör, akkor felteszem azt is.

U.i.: Jó lett volna rendes videó belőle, de sajnos Bodzy beteg(remélem már csak volt) és sok a munkája a lemaradás miatt. Így nem valószínű, hogy meg lesz örökítve a 150+ és a 160+ videók ezzel a hajóval, mivel én nem értek hozzá.... De sebaj, majd talán lesz még ilyen köröm. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja #12614 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Doktoruur írta: Azért nerfelni hajót, mert nehéz neki citadellát lőni, az meg nonszensz. Akkor nerfeljék a Clevet, St.Louist, Tirpitz is beállhat a sorba. De ha már itt tartunk, nerfelhetnének pár japán cirkálót is, mert annyira puha, hogy oldalba lövéskor átmegy rajta az Ap és sebzek 1000Hp-t egy T7-8-9es BB-vel....

ugyérted buffolni ? tegyenek az Aobára vagy 50mm-t páncélt, az egyrészt jó mert lassítja, nem tud annyira könnyen kiforogni egy lövést, másrészt az AP is jobb eséllyel kapja telibe :D
most akkor ez nerf lenne vagy buff ? :D

Több
8 éve 9 hónapja #12616 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

vonKurz írta:

Doktoruur írta: Azért nerfelni hajót, mert nehéz neki citadellát lőni, az meg nonszensz. Akkor nerfeljék a Clevet, St.Louist, Tirpitz is beállhat a sorba. De ha már itt tartunk, nerfelhetnének pár japán cirkálót is, mert annyira puha, hogy oldalba lövéskor átmegy rajta az Ap és sebzek 1000Hp-t egy T7-8-9es BB-vel....

ugyérted buffolni ? tegyenek az Aobára vagy 50mm-t páncélt, az egyrészt jó mert lassítja, nem tud annyira könnyen kiforogni egy lövést, másrészt az AP is jobb eséllyel kapja telibe :D
most akkor ez nerf lenne vagy buff ? :D

Nerfelni, mert az Imperator nerfeléséről volt szó, mivel nem lehet neki citadellát lőni.

Több
8 éve 9 hónapja #12622 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Imperatornak lőttem ma a Myogival "Heavy Demage"-t. Letépte a HP-ját mint a citadella, de nem adta meg annak. Nekem tök mindegy ameddig olvad az ellenfél hajója, hogy citadella vagy csak "Heavy Demage"!:D

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12630 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Doktoruur írta: ...
Azért baromira nem vagyok profi. :)
...

A statisztikád nem erröl árulkodik. ;)
Tény hogy, nem vagy annyira profi mint mondjuk Wolfi vagy Puma, de akkor is profi. Kicsi profi, de profi... :P ;)
(Az én szememben legalább is... :cheer: )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati, Doktoruur

Oldalmegjelenítési idő: 0.260 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.