Prémium csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja #11989 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Andrej72 írta: Köszi. A basic firing trainingnek milyen haszna van a Nyikolájon? Az a 155 mm alatti ágyúk tűzgyorsaságát növeli. Meg mondjuk az AA-ra van hatással. Nekem így van:

1. sor: túlélés
2. sor: torony forgatás
3. sor: felügyelő

És van per pillanat 3 kiosztatlan pont.

Az AA nem lényeg, mert így a fos helyett csak szar lesz a hajón. :) A rombolók miatt, vagy ha közelharcra kerül a sor. Gyorsabban tölt, ami nem hátrány. De persze nem létszükséglet. A tűzvédelem meg kell. Szeretik gyújtani (és gyullad is sokat). Tudom nem sok a -7%, de az is sokat jelent szerintem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11990 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Szvsz a pirosak szükségesek a sárgákban látok még fantáziát.
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #11991 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Köszi a segítséget. Akkor a le nem osztott 3-ból 2-t teszek a fire preventionre, aztán gyűjtögetek még, talán az advanced firing trainingre.

Több
8 éve 10 hónapja #12009 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Kezdek kicsit tanácstalan lenni a Nikoval. A 30-33K sebzéseket szinte mindig hozom, de ennél feljebb képtelen vagyok jutni, pedig ha jól sejtem ez a hajó jóval többre képes. Ott van a baj, hogy ha a frontvonalba megyek, akkor ott mindenki rám lő, ha meg hátrébb maradok, akkor nem érek oda idejében a harcra, és lemaradok a jó falatokról. :blush:

Több
8 éve 10 hónapja #12012 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Remélem, gyorsan nerfelik azt a szar Imperator Nikolai-t. Gyakorlatilag nem tudok neki citadellát lőni. Mindenki más beszopja rendesen, de az a szar még véletlenül sem.

Milyen érdekes, hogy egy olyan országnak van csoda csatahajója, akit gyakorlatilag minden tengeri ütközetben jól elkalapáltak. Az olyan országnak meg, aki évszázadokig a tengerek ura volt, be teszünk valami jött ment premium hajót.

Elnézést, de most kicsit dühös vagyok. Annyira, de annyira kilóg a lóláb. Csináltak abból a rozsdás, szar teknőből egy elpusztíthatatlan szuper hajót. A jó édes anyukájukat meg csókoltatom.

Több
8 éve 10 hónapja #12013 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Andrej72 írta: Kezdek kicsit tanácstalan lenni a Nikoval. A 30-33K sebzéseket szinte mindig hozom, de ennél feljebb képtelen vagyok jutni, pedig ha jól sejtem ez a hajó jóval többre képes. Ott van a baj, hogy ha a frontvonalba megyek, akkor ott mindenki rám lő, ha meg hátrébb maradok, akkor nem érek oda idejében a harcra, és lemaradok a jó falatokról. :blush:

Nehéz megtalálni vele a középutat valóban. 1-2 tanács (aztán lehet nem jön be): 1; Mielőtt betölt a pálya, nézd meg az ellenfeleket és a pályát is. Tervezd meg kivel mész és merre. =na az utóbbi ritkán jön be). 2. Tudd mikor kell visszafordulni! Sajnos én is beleessek abba hibába, hogy azt hiszem halhatatlan vagyok. Aztán nem. :) Aztán a lényeg. Sajnos van olyan is, hogy nem áll kézre Neked a hajó. Ilyen nekem pl a NC és az Izumo. Másnak attól még lehet jó persze, de nekem sajnos nem jön be.

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.