Prémium csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11571 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

vonKurz írta:

Benign_Wolf33 írta:
"Atagot erdemes megvenni vajon?"
Én buff előtt próbáltam és határozottan jobban tetszett a kis kaliberű Mogami,
Ez már objektív:
Atago stat

nem igazán objektív, ez azt mutatja, hogy az Atago volt a legelso nyolcas prem hajo a jatékban, és a wot után bármilyen 50 meccses kezdő megveszi anélkül, hogy
látott volna már vizet...

a kis kaliberű Mogamiról meg majd nyilatkozok ha odaértem, nagy kaliberrel sztem nagyjából Atago élmény, kicsivel meg...

a Cleveland/Nürnberg élmények alapján azért vannak bennem kétségek...
Königsbergnek tier5-ben teljesen rendben van a kalibere, de a Nürnberg a 20km-s lőtávjával...
teljesen normál meccs, hogy 500 lövés, 100 találat, 15-20k sebzés...

Objektív mert megnézheted pl a felső 10%-hoz tartozó játékosok statisztikáját is...
Sokan nyafognak hogy nem sebez a kis kaliber Aerroont is bele értve, de sebzés tekintetében el szoktak feledkezni a tűz sebzésekről is. A két kiskaliberű CC a legjobb tier VIII-ban és tuti, hogy a jobbak nem 203 mm-es ágyúval csapatják a Mogamin. Az igaz, hogy csak friss statból derül ki egy friss buff eredménye, de néztem pár olyan ismerősöm statját, akinek új az Atago és továbbra sem győzött meg. Valamint kb csak azokat hallottam dicsérni az Atagot, akiknek nem volt Mogamijuk.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11572 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Benign_Wolf33 írta: A két kiskaliberű CC a legjobb tier VIII-ban és tuti, hogy a jobbak nem 203 mm-es ágyúval csapatják a Mogamin.

Nincs az a isten hogy én lecseréljem a Mogamin a 155mm-es ágyúkat 203-ra.
Mert mire 203mm-el megtudnám lőni addigra a 155mm-el szétszedem, leégetem az ellent.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #11613 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

vcsaba1968 írta: A kis kaliberü Mogami hát keveset sebez ugyab van 18.1-es lötáv de nem igen talál el semmit.A 20-as ágyuknak meg csak 15.1-es a lötávja amit én tier8-hoz már kevésnek találok. Enyi erövel Aobával is lehetnék.

hát, a japánok ilyenek, ugyértem az Ibuki/Zao is papíron 16,5-16,2 km, ami elég harmatos lenne, ha nem tartozna hozzá egy kellemes álcaérték.
az Atagon most álca felszerelés van, 10,7 a spot távolsága, azért igy már egészen más a 15,6km lőtáv, nem mellesleg igy kicsit más a 10km torpedó lőtáv is :)
és ott a Hindenburg mondjuk, amelyik majd 18km-re tud lőni, cserébe 16-ról már világít + 6km torpedóval...

ahhoz meg majd hozzászól valaki, hogy lehet-e rájuk tenni még lőtáv növelőt...

PzPuma írta:

Benign_Wolf33 írta: A két kiskaliberű CC a legjobb tier VIII-ban és tuti, hogy a jobbak nem 203 mm-es ágyúval csapatják a Mogamin.

Nincs az a isten hogy én lecseréljem a Mogamin a 155mm-es ágyúkat 203-ra.
Mert mire 203mm-el megtudnám lőni addigra a 155mm-el szétszedem, leégetem az ellent.

értelemszerűen csak akkor, ha el is talállod :)

amugy nem erőltetem a Myokot, 40k xp, hát, az rászánástól függően 2-8 nap, majd visszatérünk a témára ha én is kipróbáltam a Mogamit :)

Benign_Wolf33 írta: Objektív mert megnézheted pl a felső 10%-hoz tartozó játékosok statisztikáját is...
Sokan nyafognak hogy nem sebez a kis kaliber Aerroont is bele értve, de sebzés tekintetében el szoktak feledkezni a tűz sebzésekről is. A két kiskaliberű CC a legjobb tier VIII-ban és tuti, hogy a jobbak nem 203 mm-es ágyúval csapatják a Mogamin. Az igaz, hogy csak friss statból derül ki egy friss buff eredménye, de néztem pár olyan ismerősöm statját, akinek új az Atago és továbbra sem győzött meg. Valamint kb csak azokat hallottam dicsérni az Atagot, akiknek nem volt Mogamijuk.

akkor egyezzunk ki annyiban, hogy messze nem olyan xar az Atago, mint amennyire a statja mutatja...

valószinuleg rombolo ellen 5-6 km-re sokkal jobb a kis kaliber - nagyobb dpm, es hajlando vagyok elhinni hogy csatahajot is jobban viszi, ha nem az ugrallos fajtábol valo :D

ugyanakkor cirkálo/gyors hajo ellen 15km-re tuti jobb a 200mm-s

illetve, Puma a lassu toronyforgas nem zavar ? nekem már a Myoko is eleg gaz, 45 sec/180, Mogami kis kaliber meg 51 sec...

a Gnevnyvel ilyen meg, eleget kinlodok rajta, de megneztem 6+ már gyors toronyforgasa lesz az oroszoknak, csak valahogy jussak el odaig...

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11615 Írta: Benign_Wolf33
Nem szar az Atago, átlagos a többi VIII-as között. Az Orleani szűznél sokkal tökösebb.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #11630 Írta: gstark
gstark válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Na, csak voltam olyan hülye, hogy megvettem a Mikasa-t. :)
Néhány csata utáni tapasztalat:
Az ágyúi képesek 2 km-ről is mellé lőni, akár mind a 4, iszonyat lomha jószág, viszont ha betalál, akkor tud azért citadellát ütni. Ami a legnagyobb előnye eddig, azok a másodlagos ágyúi (18*80mm és 14*152mm), ha valaki közel engedi magához, azt szépen le tudja szedni. Egy jó kapitánnyal még akár nagyon szórakoztató is lehet vele a játék. A csomag ára ugye 6,3k volt, viszont a 2000 doubloon és a 7 nap prémium egész jól jön, így a hajó ára már csak olyan 3-3,5k körül van. Ha az ember megunja a Tier 5-6+ csatákat, akkor azért nem rossz ez. :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
8 éve 10 hónapja #11631 Írta: Benign_Wolf33
Pont láttam ma egy külfüldi youtube feltöltést, hogy 15k körül lőtt vele főágyúval és majdnem 30k-t sebzett másodlagossal :silly: :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.294 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.