Objektív mert megnézheted pl a felső 10%-hoz tartozó játékosok statisztikáját is...vonKurz írta:
Benign_Wolf33 írta:
"Atagot erdemes megvenni vajon?"
Én buff előtt próbáltam és határozottan jobban tetszett a kis kaliberű Mogami,
Ez már objektív:
Atago stat
nem igazán objektív, ez azt mutatja, hogy az Atago volt a legelso nyolcas prem hajo a jatékban, és a wot után bármilyen 50 meccses kezdő megveszi anélkül, hogy
látott volna már vizet...
a kis kaliberű Mogamiról meg majd nyilatkozok ha odaértem, nagy kaliberrel sztem nagyjából Atago élmény, kicsivel meg...
a Cleveland/Nürnberg élmények alapján azért vannak bennem kétségek...
Königsbergnek tier5-ben teljesen rendben van a kalibere, de a Nürnberg a 20km-s lőtávjával...
teljesen normál meccs, hogy 500 lövés, 100 találat, 15-20k sebzés...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nincs az a isten hogy én lecseréljem a Mogamin a 155mm-es ágyúkat 203-ra.Benign_Wolf33 írta: A két kiskaliberű CC a legjobb tier VIII-ban és tuti, hogy a jobbak nem 203 mm-es ágyúval csapatják a Mogamin.
vcsaba1968 írta: A kis kaliberü Mogami hát keveset sebez ugyab van 18.1-es lötáv de nem igen talál el semmit.A 20-as ágyuknak meg csak 15.1-es a lötávja amit én tier8-hoz már kevésnek találok. Enyi erövel Aobával is lehetnék.
értelemszerűen csak akkor, ha el is talállodPzPuma írta:
Nincs az a isten hogy én lecseréljem a Mogamin a 155mm-es ágyúkat 203-ra.Benign_Wolf33 írta: A két kiskaliberű CC a legjobb tier VIII-ban és tuti, hogy a jobbak nem 203 mm-es ágyúval csapatják a Mogamin.
Mert mire 203mm-el megtudnám lőni addigra a 155mm-el szétszedem, leégetem az ellent.
Benign_Wolf33 írta: Objektív mert megnézheted pl a felső 10%-hoz tartozó játékosok statisztikáját is...
Sokan nyafognak hogy nem sebez a kis kaliber Aerroont is bele értve, de sebzés tekintetében el szoktak feledkezni a tűz sebzésekről is. A két kiskaliberű CC a legjobb tier VIII-ban és tuti, hogy a jobbak nem 203 mm-es ágyúval csapatják a Mogamin. Az igaz, hogy csak friss statból derül ki egy friss buff eredménye, de néztem pár olyan ismerősöm statját, akinek új az Atago és továbbra sem győzött meg. Valamint kb csak azokat hallottam dicsérni az Atagot, akiknek nem volt Mogamijuk.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.