Prémium csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12024 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A Nikolai az MM-je szerint nem 4-es csatahajó és ez a lényeg!
Az hogy tier 4-es csak a pénzkeresést kalibrálj rajta. A valóságban az MM érték határozza meg valaminek a harci értékét. És tényleg jobb is bármely 4-esnél. Ez van, kénytelen az ember nem egyenlőként gondolni rá, mint mondjuk egy 5-ös csatahajóra. Égetni kell messzíről, ha nem annyira hülye, hogy derékszögben áll. Közelharc neki fekszik, mert 5-ös csatahajókhoz méltó a tűzereje is.
szerk.
és egy szóval nem említettem, hogy nem OP, de ebben a játékban OP hajóból sok volt és még mindig van is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #12026 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Trucker39 írta: Nem néztem videót. Azt írtam, hogy én még nem tudtam a St. Luis-nak citadellát lőni. Az kicsit nevetségesnek tartom, hogy Tier 4 csatahajóval nem tudok neki lőni, de ez már régi történet. Az előbb is összefutottam Wyoming csatahajót terelgetve egy ilyen cirkálóval, de csak sebezni lehetett.

Igaz, nem sokszor futottam össze az orosz premium hajóval, nekem nincs is természetesen, de azt mindenki látja, hogy különösebb erőlködés nélkül nyeri az a hajó (más elől) a csatákat. Voltam olyanban ahol 5 kill-t szedett össze.

Továbbra is az a véleményem és ezt nem is kívánom véka alá rejteni, hogy tierjéhez és premiumhoz képest is túl erős az a hajó.

Szerencsére WG jó szokás szerint nerfelik előbb utóbb.
Most nálam azért került reflektorfénybe ez a probléma, mert az event miatt kénytelen voltam alacsony szinten is tevékenykedni. Amikor utoljára arra jártam az USA csatahajó volt a nyerő.

Akkor nem lehet, hogy a Wayoming gyenge, ha egy St.Louisnak sem lősz citadellát? 5kill. Na és? Ilyet összeszed a Murmansk is, vagy egy Iso is. De én a St.Louissal tartom a rekordomat: 7 killel. De Kawachival is jött össze már 5. Mint ahogy Neked is szerintem. De ha az Téged megnyugtat, hogy nerfelik, akkor nerfeljék. De akkor remélem nem rak be T6-os hajók ellen. Mert ezt beteszi, ellenben a többivel....

Végül: nem, baromira nem könnyű vele játszani. Ilyenkor mindenki azt mondja, hogy milyen op. De azt senki nem látja már (vagy nem akarja), hogy mit kell ügyeskednem egy T6-os BB ellen, hogy 2 salvo után ne haljak meg.... Vagy hogy a sebessége egy kalap szedret nem ér. De mondhatnám a légvédelmet, ami 4-es pontot kapott az értékelésnél. (a hajó jellemzőjénél jobbra) És végül itt a 14km-es lőtáv, ami szintén karcsú a T5-ös és T6-os hajók ellen. Mert az oké, hogy T4-es. De hogy én top Tieres legyek, ez max 10 alkalommal volt....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #12041 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Végül sikerült 40K fölé menni, pedig volt 9 találatom és 4 citadella. Aztán feltűnt egy Derzki a semmiből és egyetlen torpedóval elsüllyesztett. Ha jól vettem ki magazine detonation volt. :-(

Több
8 éve 10 hónapja #12043 Írta: Doktoruur

Andrej72 írta: Végül sikerült 40K fölé menni, pedig volt 9 találatom és 4 citadella. Aztán feltűnt egy Derzki a semmiből és egyetlen torpedóval elsüllyesztett. Ha jól vettem ki magazine detonation volt. :-(

Nem könnyű vele játszani ez tény. Rá kell érezni és gondolkodni, tervezni kell csata előtt és közben. Jó lesz az!

Több
8 éve 10 hónapja #12045 Írta: Doktoruur
Kis érdekesség. Ilyenben nincs része a Wyomingnak.... Nyikoláj MM:

Csatolva látható, hogy kikkel harcoltam és nem kis munkával életbe is maradtam a végére.
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #12079 Írta: gstark
gstark válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Mikasa jelentés:

Szemből szépen pattog, és nagyon szívós kis dög, 4-5 Dresden lőtt egyszerre, és eltartott egy darabig míg szétkaptak. Úgy vettem észre, jobban megéri HE lövedéket használni AP helyett, alapból ritkán lő citadellát, de néha sikerül neki HE-vel is. Szerencsére Tier II-III-ban még a rombolók sem olyan brutális torpedóhányók, így van esély vele életben maradni egy romboló ellen, csak 3km-nél közelebb kell férkőzni hozzájuk, és akkor a másodlagos ágyúk nagyjából el is végzik a dolgukat. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.264 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.