Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Trucker39 írta: Nem néztem videót. Azt írtam, hogy én még nem tudtam a St. Luis-nak citadellát lőni. Az kicsit nevetségesnek tartom, hogy Tier 4 csatahajóval nem tudok neki lőni, de ez már régi történet. Az előbb is összefutottam Wyoming csatahajót terelgetve egy ilyen cirkálóval, de csak sebezni lehetett.
Igaz, nem sokszor futottam össze az orosz premium hajóval, nekem nincs is természetesen, de azt mindenki látja, hogy különösebb erőlködés nélkül nyeri az a hajó (más elől) a csatákat. Voltam olyanban ahol 5 kill-t szedett össze.
Továbbra is az a véleményem és ezt nem is kívánom véka alá rejteni, hogy tierjéhez és premiumhoz képest is túl erős az a hajó.
Szerencsére WG jó szokás szerint nerfelik előbb utóbb.
Most nálam azért került reflektorfénybe ez a probléma, mert az event miatt kénytelen voltam alacsony szinten is tevékenykedni. Amikor utoljára arra jártam az USA csatahajó volt a nyerő.
Andrej72 írta: Végül sikerült 40K fölé menni, pedig volt 9 találatom és 4 citadella. Aztán feltűnt egy Derzki a semmiből és egyetlen torpedóval elsüllyesztett. Ha jól vettem ki magazine detonation volt.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.