Prémium csatahajók

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49111 Írta: pgergo77
pgergo77 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

AtuqShaman írta:

Rallyefan81 írta: Én megvettem a Cézárt... Hát.. azon valamit tuti visszavesznek majd....

Tuti hogy nem, ugyanis premium hajo. Ha kiadas utan valtoztatnak rajta negativan-nerfelnek, akkor visszaadhatod a hajot ugy, hogy az arat is visszakerheted. A T8as olasz BB kapcsan is pont szo volt rola, hogy csak pozitiv valtoztatas lehet, negativ nem.

Bar az angol BB-knel nem sokkal OP-bb, azt tegyuk hozza.
De Cesare teljesen megeri. Inkabb arra mennek Texas helyett.

Tisztelt Uram!

Minden tiszteletem ellenére azt kell mondanom, hogy eme gondolatod nagyon távol áll a valóságtól, mondhatnám, simán hülyeség.
Csak két gondolat.
1. A WG eddig csak két féle esetben adott lehetőséget arra hogy egy prémium hajó bérlését (mert ugye csak béreljük a hajókat) ellenszolgáltatás fejében felmond.
a. ha valami bugos, lásd Graf Zeppelin
b. ha játékmechanikai változás érinti a hajót, pl a füstrendszer átdolgozása (Kutuzov, Belfast)

2. Van nékem egy bizonyos Type 59-em (igaz WOT, de ez is WG). Nem szeretném ha annyiszor orba vágnának ahányszor a WG negatív irányba változtatta ellenszolgáltatás nélkül.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja pgergo77 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #49112 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Én nem emlékszem olyan prém hajókra, amiket kiadás után nerfeltek. Csak buffolás jut eszembe (Tirpitz másodlagos, Atlanta radar, Warspite toronyforgás, Atago torpedó újratöltés (hirtelen ennyi)).

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49113 Írta: pgergo77

Storm írta: Én nem emlékszem olyan prém hajókra, amiket kiadás után nerfeltek. Csak buffolás jut eszembe (Tirpitz másodlagos, Atlanta radar, Warspite toronyforgás, Atago torpedó újratöltés (hirtelen ennyi)).

Pl. a német másodlagosok nerfje érintette a prémium hajókat is. (pl 105 mm-es másodlagos HE sebzése 1300-ról 1200-ra, tűzgyújtás esélye 9%-ról 5%-ra). Ok, a Tirpitz közben kapott egy hatótáv buffot, de a pl mi a helyzet a Scharnhorst-tal?

Tényleg nem kötözködöm, inkább csak arra utalnék, hogy véleményem szerint a WG mindig hajlamos volt saját szája ize szerint kezelni a saját szabályait.
Valamint ha belegondolunk, hogy vannak olyan, számunkra rejtett tulajdonságok amiket ha változtatnának észre sem vennénk. Például bármely hajó matchmaking-je.

Több
6 éve 10 hónapja #49114 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

pgergo77 írta: Valamint ha belegondolunk, hogy vannak olyan, számunkra rejtett tulajdonságok amiket ha változtatnának észre sem vennénk. Például bármely hajó matchmaking-je.

Már megint ezek az összeesküvés elméletek.
Ezt például egyértelműen észrevennénk. Vicces lenne egy 6-os hajó tier 10-ben.

Német hajókra visszatérve: nem hiszem, hogy az a 100dmg olyan sokat számítana. Tüzeket pedig így is gyújt rendesen.

Több
6 éve 10 hónapja #49115 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nem a hasamra csapva talaltam ki.
Amugy ha egyesek szerint Cesare-t nerfelni kellene, akkor az angol csatahajokat is.

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49118 Írta: pgergo77

Storm írta:

pgergo77 írta: Valamint ha belegondolunk, hogy vannak olyan, számunkra rejtett tulajdonságok amiket ha változtatnának észre sem vennénk. Például bármely hajó matchmaking-je.

Már megint ezek az összeesküvés elméletek.
Ezt például egyértelműen észrevennénk. Vicces lenne egy 6-os hajó tier 10-ben.

Német hajókra visszatérve: nem hiszem, hogy az a 100dmg olyan sokat számítana. Tüzeket pedig így is gyújt rendesen.

Szerintem félreértettél.

Semmi összeesküvés elmélet nincs (Bennem pláne. Kétlem, hogy valaha lett volna bármi ilyen hozzászólásom). Csak válaszoltam, hogy volt már negativ változtatás prémium hajó esetében is (még akkor is ha Te estleg nem emlékeztél rá).
Valamint a matchmaking alatt azt értettem, hogy ha mondjuk a Cesare 5%-kal több esetben "lát" tier 7-et, azt vajon észre vennénk e. Én kétlem. Esetleg picit tovább gondolva, nem az zavarna, hogy több a tier 7-es csata vele, csak az lenne "furcsa", hogy ahhoz az állapothoz képet, mikor "megvettem", már nem ugyan az a helyzet. Természetesen az már egy emberi tulajdonság, ha ez a változtatás pozitív, akkor csendben örömködünk, ha negatív akkor fennhangon reklamálunk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Storm

Oldalmegjelenítési idő: 0.271 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.