- Köszönetek: 63
AtuqShaman írta:
Rallyefan81 írta: Én megvettem a Cézárt... Hát.. azon valamit tuti visszavesznek majd....
Tuti hogy nem, ugyanis premium hajo. Ha kiadas utan valtoztatnak rajta negativan-nerfelnek, akkor visszaadhatod a hajot ugy, hogy az arat is visszakerheted. A T8as olasz BB kapcsan is pont szo volt rola, hogy csak pozitiv valtoztatas lehet, negativ nem.
Bar az angol BB-knel nem sokkal OP-bb, azt tegyuk hozza.
De Cesare teljesen megeri. Inkabb arra mennek Texas helyett.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Storm írta: Én nem emlékszem olyan prém hajókra, amiket kiadás után nerfeltek. Csak buffolás jut eszembe (Tirpitz másodlagos, Atlanta radar, Warspite toronyforgás, Atago torpedó újratöltés (hirtelen ennyi)).
Már megint ezek az összeesküvés elméletek.pgergo77 írta: Valamint ha belegondolunk, hogy vannak olyan, számunkra rejtett tulajdonságok amiket ha változtatnának észre sem vennénk. Például bármely hajó matchmaking-je.
Storm írta:
Már megint ezek az összeesküvés elméletek.pgergo77 írta: Valamint ha belegondolunk, hogy vannak olyan, számunkra rejtett tulajdonságok amiket ha változtatnának észre sem vennénk. Például bármely hajó matchmaking-je.
Ezt például egyértelműen észrevennénk. Vicces lenne egy 6-os hajó tier 10-ben.
Német hajókra visszatérve: nem hiszem, hogy az a 100dmg olyan sokat számítana. Tüzeket pedig így is gyújt rendesen.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.